Review: Philips Essential Care Ionic straightener

Hey!

Op mijn verjaardag heb ik een stijltang besteld van Philips op Bol.com. De dag erop was hij al bezorgd en dat was heel fijn. Dit is mijn eerste stijltang die ik zelf heb aangeschaft en ik heb hem nu al een aantal keren gebruikt.

Ik heb deze stijltang gekozen, omdat hij lange keramische platen heeft, op twee verschillende standen kan, je haar verzorgt door middel van ionen en dan nog wat handige extra’s heeft. Je kunt hem bijvoorbeeld ophangen aan een haakje, je kunt hem dicht ‘klikken’ en de stekker is draaibaar, zodat je de stijltang alle kanten op kunt bewegen.
Verder heeft de stijltang een modern design met roze details.


Maar nu is de vraag… Werkt hij goed?
De stijltang is binnen een minuut al op een temperatuur die hoog genoeg is om je haren mee te stijlen, dus je kunt hierdoor met gemak je haren stijlen als je weinig tijd hebt. Dit is bijvoorbeeld handig voor school.
Alle krullen zijn bij mij al snel als sneeuw voor de zon verdwenen! Nu scheelt het dat het bovenste deel van mijn haar al redelijk stijl is, dus daar hoef ik niet veel tijd in te steken. Kleine babykrulletjes zijn met deze stijltang ook al snel weggewerkt. Ik moet er wel bij zeggen dat je niet door moet blijven gaan met stijlen als je haar er al heel stijl uitziet: Je haar wordt dan statisch!
Mijn haar blijft na het gebruiken van de stijltang de hele dag stijl (zonder er gekke producten of haarlak in te gooien), en de volgende dag zie je nog het effect, en het voelt heerlijk zacht door de verzorgende werking.

Met de bovenstaande foto’s krijgen jullie hopelijk een beter idee van het effect van deze stijltang.

Dit is in ieder geval de beste stijltang die ik ooit in huis heb gehad en ik ben er heel blij mee! Ik kan mijn haren nu veel vaker stijlen, omdat het erg weinig tijd kost en het effect lang houdt en daarbij voelt mijn haar dan ook nog lekker zacht.

Welke stijltang gebruik jij?
xxx Evy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *