Waarom je veel moet reizen! // Travel Bucketlist

Hey!

De laatste tijd heb ik een paar Travel Bucketlists gezien bij andere bloggers, bijvoorbeeld bij iszzysworld. Ik lees ze dan altijd even door en bedenk me dat ik alle plekken uit al die Travel Bucketlists wel wil zien! Ik heb zelf dus een hele waslijst vol plaatsen die ik wil zien. Ik vertel ze regelmatig aan mensen om mij heen en dan krijg ik altijd weer de vraag: “Waarom wil je zoveel reizen?”. Ik heb daar een antwoord op.

DSC05207.JPG

Voor ik antwoord geef, wil ik graag even laten zien welke plaatsen ik wil bezoeken.
De plaatsen/landen die ik wil zien zijn (uit mijn hoofd):

Thailand
Het liefst de prachtige kust.

De Verenigde Staten
NYC, LA, Las Vegas… Noem maar op!

Mexico
Voor de tempels van de Azteken en dan ben ik weer weg!

Zuid-Afrika

Marokko

Japan
Voor die prachtige Fuji vulkaan, de bekende bloesems, en de suicide forest ‘Aokigahara’. Natuurlijk wil ik ook de cultuur ontdekken (met name het eten). Hihi.

Egypte
Voor de piramiden van Gizeh en tempels.

India

Zweden en Noorwegen
Ik wil dolgraag het Noorderlicht zien!

En dan nu antwoord op de vraag waarom ik zoveel wil reizen… Ik heb regelmatig gehoord/meegekregen waar mensen op het punt van overlijden of in hun ouderdom spijt van hebben. Bijna altijd hebben deze mensen spijt dat ze niet veel hebben gereisd, of bepaalde delen van de wereld niet hebben gezien.

Om eerlijk te zijn, wil ik dus niet op het moment van mijn overlijden spijt hebben dat ik niet ben gaan reizen. Ik wil geen spijt kunnen krijgen dat ik niet écht heb geleefd.

Het is een zwaar onderwerp, maar denk er zelf eens even over na. Wat vind jij momenteel belangrijk in je leven en wat zal belangrijk zijn op het moment dat je niks meer kunt? Door deze vragen aan jezelf te stellen, leer je wat echt telt in je leven.

Liefs,

Evy

Meer zien? Join the group via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

0 thoughts on “Waarom je veel moet reizen! // Travel Bucketlist

 1. Spijt hebben van wat je niet hebt gedaan willen we niet nee, reizen is zo mooi! Hopelijk kan je snel een keer naar de Maya tempels, de VS wil ik ook zoo graag heen.

 2. Reizen lijkt me zo ontzettend leuk. Ik heb alleen het probleem dat ik bang ben om te vliegen, heel stom en ik hoop dat ooit te overwinnen.
  Liefs,
  Elles

  1. Ik vind vliegen ook heel eng! Ik krijg helemaal zweethanden op het moment dat ik in een vliegtuig zit, maar het zal wel moeten! Hoe vaker je vliegt, hoe minder eng het ook wordt. Het zal vanzelf wel verdwijnen, denk ik. 🙂
   Liefs

 3. Mooi en helemaal mee eens. Op dit moment heb ik zelf bv mijn opgezegd om te gaan reizen, een droom die ik altijd heb gehad. De een verklaard me voor gek, de ander vind het vooral heel gaaf. Ik wil liever spijt hebben van iets wat ik wel heb gedaan, dan van iets wat ik niet heb gedaan ;). Live life! Liefs.x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *