Persoonlijk: Goede voornemens 2016

Hey!

Vorig jaar schreef ik mijn goede voornemens voor 2015. Alweer een jaar geleden… De tijd gaat snel. Vorig jaar zat ik nog in mijn examenjaar en nu ben ik een échte student. Ik keek nooit zover vooruit op de tijd en nu steeds meer. “Wanneer wil ik op kamers gaan?”, “Welke richting wil ik op met mijn studie?”, “Kom ik later wel aan een baan?”, en: “Wat zijn mijn  persoonlijke doelen voor 2016?“.

Snapchat-1063190107247241765

Dit jaar wilde ik gezonder leven, meer tijd steken in mijn blog (en meer volgers krijgen), weer in een band spelen, vaker ontspannen en meer boeken lezen.
Ik moet toegeven dat ik aardig ver ben gekomen in mijn doelen voor 2015. Ik heb meer gesport en drink nog steeds grotendeels alleen maar water.
Ik heb dit jaar ook meer volgers gekregen en ik wil nu héél graag de 100 volgers bereiken (op Bloglovin’)! Nog 4 volgers, mensen!
Ik zit momenteel wel in een band, maar we hebben nog niet samen gespeeld. Dit jaar heb ik wel gezongen in verschillende bands, maar altijd ging er iets mis. Ik heb het wel erg naar mijn zin gehad voor zolang het mocht duren.
Vaker ontspannen is me ook gelukt! Ik geniet daardoor meer van het leven en ik ben minder gestrest als het erop aankomt. (Ik heb hier wat tips tegen stress.)
Het enige waar ik tegenaan ben gelopen is het lezen van meer boeken. Ja, ik ben begonnen aan boeken en ik heb een aantal boeken gekocht, maar ik kom er gewoon niet aan toe nu ik studeer. (En boeken lezen voor mijn studie telt niet, vind ik.)

Dus wat zijn mijn goede voornemens voor 2016?

Ten eerste wil ik me minder zorgen maken over geld. Ik zit helemaal in de knoop met het leenstelsel en ik word er gek van als ik zie hoeveel studieschuld ik nú al heb opgelopen. Ik moet gewoon denken dat ik niet de enige ben en zolang ik verstandig omga met het geld, komt het goed.

Ten tweede wil ik dat ik mij focus op mijn studie in plaats van werk. Ik heb de afgelopen tijd werk voorop gesteld, mede doordat ik me zorgen maakte over geld en ook heel veel geld nodig heb momenteel. Daardoor loop ik achter op mijn leerwerk en dat is natuurlijk niet de bedoeling!

Ik wil ook graag verder met mijn voornemen om gezonder te leven. Ik ben al aardig goed bezig, maar ik wil toch iets meer sporten en gezonder eten. Ik sport nu elke vrijdag 2,5 uur achter elkaar en ik heb afgelopen zomer drie (soms vier) keer per week gesport. Ik wil dat graag weer oppakken. Ik moet dan wel even een goede planning maken, omdat werk ook erg intensief is.

Als laatste wil ik vooral blijven genieten van het leven en af en toe impulsief zijn. Dat houdt in dat ik wil doen waar ik op dat moment zin in heb. Dat doe ik nu ook al vaak, maar ik vind het wel mooi om het in mijn goede voornemens te hebben; als een soort reminder wat ‘leven’ echt inhoudt en wat daarin echt belangrijk is.

Dan wil ik graag nog iets noemen wat niet zozeer een voornemen is, maar waar ik al wel lang over nadenk. Ik vroeg mij af wat jullie ervan zouden vinden als ik meer video’s ging maken op YouTube. Denk aan vlogs, shoplogs (want soms koop ik té veel voor één blogartikel), make-up tutorials en lookbooks. Ik hoor graag hoe jullie hierover denken. Ik denk dat het mijn blog ook een stuk persoonlijker zal maken.

Ik wens jullie verder alvast hele fijne feestdagen en mogen jullie goede voornemens lukken!

Liefs,
Evy

Je kan me volgen via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

0 thoughts on “Persoonlijk: Goede voornemens 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *