Make-up look/lip swatch: Honey Blonde

Hey!

Laatst heb ik een liquid lipstick gekocht, genaamd Honey Blonde. Ik wilde deze dolgraag uitproberen bij een complete look: baking, highlighting, bronzing, alles. Je kan dit artikel dus zien als een make-up look en een lip swatch in één. Hoera voor multitasking!

DSC08780 (2).JPG

DSC08792.JPG

De lippie Honey Blonde is van LA Splash Cosmetics. Dit merk is te koop bij o.a. LashAddict.nl en Boozyshop.nl. Ik heb al meerdere liquid lipsticks van dit merk en ik hou van ze. Dit merk komt altijd met originele kleuren.

DSC08778

DSC08753

DSC08755

DSC08761

Op mijn ogen gebruikte ik Colourpop Cosmetics’ super shock shadows Bill en I heart this. Simpel, maar alsnog mijn favoriete combinatie. Als highlight gebruikte ik Hemisphere uit mijn nieuwe Solstice palette van Sleek.

 

DSC08768

DSC08769.JPG

Ik vind Honey Blonde een erg mooie en unieke kleur. Ik geloof dat deze kleur bij iedereen wel staat, ongeacht huids- en haarkleur. Daarnaast blijft deze liquid lipstick ook erg lang zitten! Ik heb er moeiteloos een Bossche bol mee kunnen eten. Je haalt het eraf met make-up remover dat op olie gebaseerd is.

DSC08779

Mijn vriend vindt de kleur helemaal niks, maar ik vind het super! Misschien ben ik gewoon een beetje raar. Niet dat mijn vriend de meeste verstand heeft van make-up, hoor. Ik blijf hem alsnog dragen.

Wat vinden jullie van Honey Blonde?

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

0 thoughts on “Make-up look/lip swatch: Honey Blonde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *