Make-up look: Neon orange

Hey!

Voor vandaag heb ik een gewaagde make-up look om te laten zien. Ik heb gebruik gemaakt van neon oranje, dus deze look lijkt bijna letterlijk on fire. De neon oranje kleur op mijn ogen en lippen is de pigment loose eyeshadow in nr. 19 van Kiko Milano.

DSC08632

DSC08642

Zoals je kunt zien is het zeker geen alledaagse look. De glow heb ik daarom ook overdreven (wat ik overigens heerlijk vind om te doen). De highlight komt uit het highlighter palette van Makeup Revolution. Ik heb het aangebracht op mijn junkbeenderen, neus, cupidoboog  en kin. De highlight in mijn binnenste ooghoeken is een oogschaduw uit het Naked Smoky palette van Urban Decay.

DSC08643

DSC08647

DSC08665

Ik heb mijn wenkbrauwen opgemaakt met twee van de nieuwe wenkbrauwproducten van Benefit. Ik gebruikte de BROWVO! en de ka-BROW! (nr 3). Op mijn wimpers draag ik de Eylure exaggerate in nr. 149. Mijn lippen wilde ik ook opvallend maken met een neon oranje kleur, dus heb ik op mijn lippen de HEMA soft matt lipbalm in nr. 07 als basis met het Kiko Milano pigment er overheen.

DSC08692

DSC08613

DSC08614

DSC08623 (2)

Zoals ik al eerder heb vernoemd heb ik het Naked Smoky palette van Urban Decay gebruikt op de ogen. Ik gebruikte thirteen als basis over het hele ooglid. In de binnenste ooghoeken draag ik high als highlight (get it?). De rest van de kleuren die ik heb gebruikt zijn whiskeypasswordarmorblack market en dirtysweet. Het neon pigment van Kiko Milano bracht ik aan als finishing touch.

DSC08683

Ik vond het erg leuk om zo’n gewaagde look te maken. Ik ben ook zeker van plan dit vaker te doen in de toekomst. Al zeg ik het zelf, het neon oranje staat wel erg goed bij mijn blonde balayage…

Wat vinden jullie van deze look?

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

0 thoughts on “Make-up look: Neon orange

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *