Make-up look: Greens

Eergisteren had ik mijn laatste werkdag van mijn vakantiebaantje. Eindelijk! Ik vond de baan erg leuk, maar ik ben blij dat ik een paar dagen niet hoef te werken. Om het te vieren had ik al mijn make-up erbij gepakt. Op alle werkdagen had ik namelijk geen make-up gedragen! Mijn make-up en ik zijn weer herenigd!

DSC09364 (2)

DSC09362 (2)

Het thema van deze look is wel duidelijk: groen. Donkergroen is mijn lievelingskleur, dus ik wil daarmee flink aan de slag gaan. Groene ogen, groene lippen… Ik kan er geen genoeg van krijgen!

DSC09332 (2)

De groene eyeliner is de Gel Eyeliner van Flormar in de kleur Forest Green. Hij heeft wat shimmers. De oogschaduwen die ik heb gebruikt zijn Chestnut van MUA, Girl Crush en Cornelious van Colourpop Cosmetics, de Metallic Shine Eyeshadow in de kleur 05 van Kiko Milano en nog een overige highlighting oogschaduw zonder naam van MUA.

De wimpers zijn van de Primark. En ik vind ze geweldig! Zo mooi voor zo’n klein prijsje.

DSC09265 (2)

DSC09330

De wenkbrauwen heb ik gedaan met the usuals. Ik gebruikte de ka-BROW! van Benefit Cosmetics. Daarover bracht ik een wenkbrauwgel van Catrice Cosmetics aan.

DSC09366 (2).JPG

Als highlight gebruikte ik Equinox uit het Solstice palette van Sleek. De liquid lipstick is Nāginī (Nagini/Komodo) van La Splash Cosmetics.

DSC09369 (2)

DSC09375 (2)

Om de look interessanter te maken, wilde ik gele mascara op mijn onderste wimpers aanbrengen. Dat ging alleen niet helemaal zoals ik het had gewild… Dat krijg je als je mascara op mascara aan wil brengen. Maybe next time!

Wat vinden jullie van deze all-green look? Ik had natuurlijk een nude lipstick op kunnen doen in plaats van groen, maar zo ben ik niet. Dat laat ik over aan een andere look.

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

0 thoughts on “Make-up look: Greens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *