Make-up look: Glowy & Neutral

Hey!

Afgelopen week raakte ik erg geïnspireerd van alle highlighters die ik online tegenkwam op instagram en facebook, bijvoorbeeld de nieuwe highlighters van Jeffree Star Cosmetics. Hierdoor voelde ik de drang om te gaan stralen als de zon met mijn e.l.f. Shimmer Palette. Mijn oogmake-up wilde ik hierbij minimaal houden door aardetinten te gebruiken, en tevens nog wat glow erbij!

DSC08060.JPG

De glow onder mijn wenkbrauwen en in mijn binnenste ooghoeken komt van een Limited Edition baked eyeshadow van Catrice. Deze poederige oogschaduw werkt ook perfect als highlighter op het gezicht, maar ik wilde mijn weggestopte Shimmer Palette van e.l.f. toch weer eens proberen. Het resultaat was geweldig!

DSC08083.JPG

Ik bracht de shimmer aan op mijn jukbeenderen, cupidoboog, puntje van mijn neus, kin en voorhoofd. Ik maakte geen gebruik van bronzer of contouring, dus je zou kunnen zeggen dat ik de strobing techniek heb gebruikt.

DSC08080

DSC08063

Op mijn lippen draag ik de waterproof lipliner in nr. 202 van Flormar met de matte lipstick Whirl van Mac Cosmetics. De glitters op mijn ogen zijn van H&M Beauty. Ik gebruik daarnaast oogschaduwen van MUA en Bourjois. Op mijn  waterlijn gebruik ik de Wonder Pencil van NYX Cosmetics. Mijn wenkbrauwen zijn bijgewerkt met een eyebrow marker van Kiko Milano.

DSC08075.JPG

Wat vinden jullie van deze look? En wat is jullie favoriete highlighter? Laat het me weten!

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

P.S. Ik heb binnenkort een winactie gepland staan!

0 thoughts on “Make-up look: Glowy & Neutral

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *