Make-up look: Glitter cut crease

Vorige week haalde ik bij de HEMA verschillende kleuren caviaar balletjes. Deze zijn bedoeld voor de nagels, maar ik kocht ze om een andere reden: op Instagram raakte ik erg geïnspireerd door Lucinda (@lucinda212). Zij gebruikt caviaar balletjes op haar wimpers! Dit wilde ik zelf ook proberen, waardoor er een kleurrijke look met veel glitter is ontstaan!

dsc09506-2

dsc09496-2

Ik gebruikte Thirteen uit het Urban Decay Naked Smoky palette en een witte oogschaduw van de Etos als basis. De cut crease heb ik gemaakt met Midnight van MUA en een lichtblauwe oogschaduw van de Etos. Op mijn onderste ooglid gebruikte ik Dagger uit het Urban Decay Naked Smoky palette.

De zilveren glitter heb ik aangebracht met de Till’ Midnight Elix’r van LA Splash Cosmetics. Vervolgens maakte ik een brede eyeliner wing met de EYEliner van de HEMA. Op de waterlijn gebruik ik de wonder pencil van NYX. De wimpers zijn van Primark Beauty. Ze kosten €1,50. Ik moet snel terug om er meer te halen!

De caviaar balletjes heb ik aangebracht door glitterlijm/wimperlijm op de punt van een potlood te doen en de lijm aan te brengen op mijn wimpers. Vervolgens pakte ik een balletje op met mijn vingers en legde ik deze op een plekje met lijm. Dit was een verschrikkelijk priegelwerkje, maar ik ben blij met het resultaat!

dsc09517-2

dsc09516-2

dsc09497-2

Ik vond het erg leuk om deze look te maken! Het duurde even, maar dan heb je wel wat. Wat vinden jullie van deze bijzondere look?

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

 

 

0 thoughts on “Make-up look: Glitter cut crease

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *