Make-up look: Fall colours

De herfst is officieel begonnen en I love it! Ik heb de geurkaarsen en dikke sjaals al uit de kast gehaald, want ik ben helemaal klaar voor die regenachtige dagen. Daarnaast vraagt de herfst natuurlijk ook om herfstkleuren! Denk bijvoorbeeld aan mosterdgeel en bordeauxrood. Deze typische herfstkleuren heb ik onlangs gebruikt in een charmante make-up look.

dsc09563-2

dsc09565-2

Alle oogschaduwen die ik heb gebruikt zijn van Colourpop Cosmetics: Nillionaire, I Heart This, Mittens, Flutes en Cornelious. De meeste van deze kleuren had ik in één bestelling gekocht, omdat ik toen allerlei herfstkleuren wilde kopen.
Op de waterlijn gebruikte ik de wonder pencil van NYX Cosmetics, de mascara is de Miss Hippie mascara van L’Oréal, en de eyeliner is liquid eyeliner van de HEMA.

dsc09559-2

dsc09560-2

dsc09561-2

Op mijn lippen droeg ik de matte liquid lipstick Honey Blonde van LA Splash Cosmetics. Ik ben een grote fan van deze kleur!

dsc09554

dsc09557-2

Ik droeg nog een highlighter van Colourpop Cosmetics, Stole the Show, maar dat is in de foto’s niet te zien. Hij straalde wel erg mooi en natuurlijk! De blush is Treat van Makeup Revolution.

DSC09564 (2).JPG
Mijn vriend wilde stiekem ook op de foto.

Ik denk dat deze look toch wel goed samenvat wat ik mij voorstel bij de herfst. Wat zijn jullie favoriete herfstkleuren?

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

2 thoughts on “Make-up look: Fall colours

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *