Make-up look: Drag queen (almost)

Hey!

Tegenwoordig staan dragqueens meer centraal in de social media. Denk bijvoorbeeld aan de deelnemers van RuPaul’s Drag Race. Het inspireerde me om een over-the-top glamorous look te maken. Zie hier: een extraordinaire glitter cut crease!

DSC08274 (2)

DSC08280.JPG

De glitter op de ogen is Platinum Fizz van LA Splash Cosmetics. Ik heb het aangebracht met hun Till’ Midnight Elix’r. Dit is een water resistente oogschaduw primer/glitter adhesive.

DSC08188

DSC08208 (2)

DSC08214 (2)

Op mijn lippen draag ik een extreem matte zwarte liquid lipstick met zwarte glitter erover. De lipstick is Venom van LA Splash Cosmetics. De glitter heb ik gekocht bij de Wibra. Anything will do.

DSC08204 (2)

DSC08207 (2)

Voordat ik de glitter op de ogen aanbracht, gebruikte ik twee kleuren oogschaduw om de wing en cut crease mee te vormen. De donkergrijze oogschaduw is Slate van MUA. De bruine oogschaduw komt uit een Max & More oogschaduw palet. Ik heb de glitter iets verder in de binnenste ooghoeken gedaan, zodat het leek of de oogleden groter waren.

DSC08215

DSC08248

DSC08245

Het was ongelofelijk veel gedoe om de glitter goed op mijn ogen en lippen te krijgen. De fall-out is heel lastig weg te werken! Alsnog ben ik erg blij met het resultaat.

DSC08290

Ik hoor graag wat jullie vinden van deze make-up look. Het is wat anders, but I like it. Mocht ik nog zo’n look maken in de toekomst, dan zal ik er zeker extra grote nepwimpers bij doen!

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

0 thoughts on “Make-up look: Drag queen (almost)

  1. Ik hou wel van lekker over the top drag queen make-up. Zij kunnen dat zo goed! Ik kijk ook wel eens RuPaul’s drag race en ik vind het gewoon heerlijk om te kijken hoe de drag’s zich opmaken. Ik ben dan in een trance ofzo. Genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *