Hotspot Den Bosch: Yoghurt Barn

Vorige week wilde ik met mijn nichtje ergens wat gaan drinken. We wisten nog niet precies waar, maar wij zagen eerder dat er een Yoghurt Barn was naast de populaire Deense winkel Søstrene Grene in de Orthenstraat te ‘s-Hertogenbosch. Omdat wij van plan waren de Søstrene Grene te bezoeken, en de Yoghurt Barn er wel goed uit zag, zijn we daar maar een koffie gaan drinken. Benieuwd naar onze eerste indruk?

img-20161007-wa0010

Toen wij binnenkwamen verbaasden we ons over de grootte van de Yoghurt Barn. Er zijn erg veel zitplekken: kleine tafels, grote tafels, leunstoelen en banken aan koffietafels… Er was zelfs een extra verdieping waarvan je naar beneden kan kijken. Ruimte zat, dus!

Zelfs met de grote hoeveelheid zitplekken is het ongelofelijk mooi ingericht bij de Yoghurt Barn. Het plafond heeft een bloemenpatroon, er zijn veel kaarsen en plantjes, en het gebouw heeft een onafgewerkte muur. Ik zou het zelf een contemporary stijl noemen met wat industriële twisten.

img-20161007-wa0009

Naast het interieur, is de service natuurlijk ook belangrijk. Haha! Om iets te bestellen moet je zelf naar de bar toelopen, maar de bestelling wordt wel aan tafel gegeven. Het is ook mogelijk om een koffie to-go te bestellen. En tip: neem je studentenkaart mee, want als student heb je korting! Er is overigens ook gratis wifi, dus je kan er zelfs nog zitten studeren (of bloggen)! Let er wel op dat de menukaart gefocust is op yoghurt, dus het is even zoeken als je een lekkere koffie of gebak wilt nemen.

img-20161007-wa0014

Mijn nichtje en ik hadden allebei een latte gekozen, en hij viel goed in de smaak! Het koffieschuim was zoals hij moest zijn: lekker stevig. De gebakjes die ik bij andere mensen zag, waren ook wel heel verleidelijk. Wellicht dat ik die de volgende keer neem. Of toch een yoghurtje…

IMG-20161007-WA0006.jpg

Al met al is er niets om over te klagen bij de Yoghurt Barn in Den Bosch. Het is dé ideale plek voor studenten en bloggers. Een echte hotspot, dus!

Ben jij weleens bij de Yoghurt Barn geweest? Wellicht in Utrecht, Amsterdam of Den Haag? Zo ja, laat me weten wat jij er van vond!

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

13 thoughts on “Hotspot Den Bosch: Yoghurt Barn

  1. Ik ben bij YB in Utrecht geweest voor een High Tea en ik vond het mwoah. Je moet wel erg dol zijn op yoghurt en healthy food wil je hiervan houden. Ik zou er dus niet snel weer heen gaan.

  2. Yoghurt Barn is heel leuk! Ik ben weleens in die van Utrecht geweest en ik vind het daar heerlijk zitten en ook echt een hele fijne sfeer. Mooie foto’s heb je trouwens gemaakt..

    Liefs,
    Michelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *