Het is koud.

Zoals we ondertussen allemaal wel gemerkt zullen hebben: de herfst is weer terug. Het is koud buiten, het waait hard, en iedereen is alweer in dikke jassen verpakt. Voordat je denkt dat ik ga zeuren over deze tijd van het jaar: ik vind het heerlijk. Ik zet even op een rijtje waarom.

DSC03572

1. Zoals de foto al laat zien: sokken. Ik hou van sokken. Vooral van die extra dikke met leuke patroontjes of zachte randen. Elke herfst kan ik mijn lievelingssokken weer uit de kast halen! Deze zijn donkergrijs en hebben een bontrandje. Deze draag ik het liefst over andere sokken heen. Hier worden mijn voetjes heerlijk warm van. 🙂 Volgens mij heb ik nog nooit zo vaak het woord ‘sokken‘ in een artikel gezet.

fc4ca-dsc02243

2. Om mezelf warm te houden, vind ik warme drankjes toch ook wel erg fijn. Ik vind thee en koffie vaak maar niks, maar chocolademelk en bouillon kan ik wel waarderen. Ik kan enorm genieten van een heet kopje drinken in mijn handen. Op erg zeldzame momenten neem ik overigens wel koffie, hoor. Maar de koffie moet dan wel écht heel lekker zijn. 😉 Tips zijn welkom.

3. Herfstmode vind ik de leukste mode van het hele jaar. Bordeauxrode sjaals, donkergrijze maxi cardigans, rokjes en jurkjes… En niet te vergeten: Sexy donkere lipstick. Bijna alles uit de herfstmode vind ik knus en schattig. Ook de enkellaarsjes! Ik ga vandaag nog even kijken of ik een leuk paar kan vinden op het internet.

24c9f-img_20131221_142716
Foto van drie jaar geleden met slechtste kwaliteit EVER. Memories…

Ik geloof nu de fijnste dingen van de herfst genoemd te hebben, maar voel je vrij om me aan te vullen. Ik ga ondertussen een pyjama party plannen! Met warme drankjes, netflix, chocola en veel sokken. 🙂

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

27 thoughts on “Het is koud.

  1. Ik moet eerlijk zeggen; de zomer is mijn favoriete tijd van het jaar, maar dan vooral doordat het vakantie is en ik veel kan reizen. Ik ben ook dol op zomer kleding, maar ik ben super blij dat ik nu mijn laarsjes weer kan dragen en kan stiekem niet wachten tot ik mijn mooie, nieuwe winterjas aan kan. En die kleuren buiten, herfst is prachtig!

  2. Ik moet eerlijk zeggen; de zomer is mijn favoriete tijd van het jaar, maar dan vooral doordat het vakantie is en ik veel kan reizen. Ik ben ook dol op zomer kleding, maar ik ben super blij dat ik nu mijn laarsjes weer kan dragen en kan stiekem niet wachten tot ik mijn mooie, nieuwe winterjas aan kan. En die kleuren buiten, herfst is prachtig!

  3. Voordeel van de herfst vind ik toch wel het weer, beste excuus ever om jezelf te nestelen op de bank of in bed met een grote kop thee (of chocolademelk met slagroom), veel tijdschriften, iPad, Netflix, goede boeken en fijne muziek.

    En een warme douche is het fijnst na een koude en natte regenbui! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *