Eyeliner to-go: Review Flormar Gel Eyeliner

Hey!

In Lanzarote heb ik heel wat geshopt. Ik heb spullen van merken als Rituals, Makeup Revolution, the Body Shop en Flormar! Bij de Flormar kocht ik wel dertig euro aan make-up. Heerlijk. Een van mijn aankopen daar was de Gel Eyeliner in de kleur Forest Green.

DSC07833.JPG

DSC07835

DSC07840

DSC07838

De verpakking is niet heel bijzonder. Veel gel eyeliners zien er zo uit: een klein breed potje met een lang ‘dekseltje’ waar het kwastje in zit. Dat betekent wel dat hij compact is en makkelijk mee te nemen. Dat maakt deze eyeliner een eyeliner to-go. Je kan hem desnoods in je broekzak stoppen. (Of die van je vriend, natuurlijk. Want welke damesbroek heeft tegenwoordig nog zakken?)

DSC07841.JPG

De gel eyeliner in Forest Green is donkergroen en bevat donkere shimmer. Ik vind het een erg mooie kleur en het staat goed bij bruin-groene ogen. Helaas is de kleur van veraf niet goed zichtbaar. De kleur lijkt dan gewoon zwart. Het is wel een leuke verrassing wanneer anderen ineens zien dat de eyeliner groen is.

DSC07937

DSC07940

DSC07942

De gel eyeliner is erg makkelijk aan te brengen met het bijhorende kwastje. In één beweging (nouja, twee om precies te zijn) ben je al klaar. Soms moet je wel een tweede laag aanbrengen, omdat hij niet altijd gelijk verdeeld zit. Ik vind het aanbrengen zo makkelijk dat ik deze eyeliner het liefst elke dag gebruik.

Er is één nadeel van deze eyeliner: omdat het een gel eyeliner is, kan hij afgeven aan je ooglid. Gelukkig kun je dit zo wegvegen. Wel een beetje jammer! Dit is voornamelijk onhandig wanneer je oogschaduw gebruikt.

Al met al ben ik erg tevreden met deze gel eyeliner. Ik vind de kleur mooi, hij is makkelijk aan te brengen en erg makkelijk mee te nemen!

EN: I bought a Gel Eyeliner in the colour Forest Green from Flormar. I love the colour. The packaging isn’t special, but the brush that comes with it is nice. It makes applying the gel eyeliner very easy. Sometimes you have to do a second coat. It can stain on your eyelids, but that can be removed very easily.

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

0 thoughts on “Eyeliner to-go: Review Flormar Gel Eyeliner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *