Mijn eerste LashAddict.nl shoplog ♥

Via Instagram heb ik LashAddict.nl ontdekt. LashAddict is een webshop voor de lashes-liefhebber en voor de fans van uitzonderlijke make-up merken. Op Instagram zag ik veel moois voorbij komen van deze webshop: Jeffree Star Cosmetics, OFRA Cosmetics, LA Splash Cosmetics en héél veel nepwimpers. Een paar dagen geleden heb ik mijn eerste aankoop gedaan bij LashAddict. Ik wachtte vol enthousiasme op mijn nieuwe goodies, en nu zijn ze er: het Solstice Highlighting Palette van Sleek, Honey Blonde van LA Splash Cosmetics en Kara Lashes #117.

DSC08719.JPG

Per toeval matchen het Sleek palette en Honey Blonde heel goed. Which is nice. Beiden hebben een glanzende goudkleurige verpakking. Ik vind het heerlijk als bedrijven tijd steken in de uitstraling van een product.

DSC08730

DSC08723

DSC08727

DSC08728

DSC08734.JPG

Het Solstice Highlighting Palette van Sleek moest ik wel hebben na die hype onder alle beauty bloggers. Als beauty blogger zelf moet ik daar natuurlijk wel aan mee doen. Ik heb zoveel mooie foto’s voorbij zien komen… Nu is het mijn beurt om dit pareltje te showen!

Het palet bevat vier highlighters: Ecliptic, Hemisphere, Subsolar en Equinox. Hemisphere en Equinox zijn baked highlighters en hebben beiden een opvallende kleur. Hemisphere is lila en Equinox is pastel oranje. Subsolar is ook in poedervorm en dat maakt Ecliptic de enige highlighter crème uit het palet. Ecliptic geeft hierdoor de meeste weerkaatsing af, maar de andere highlighters weerkaatsen het licht meer gelijk verdeeld over de applicatie. Dit kun je goed zien op de swatches.

DSC08736

DSC08737

DSC08740

DSC08745

Honey Blonde zou volgens LA Splash Cosmetics dé perfecte nude liquid lipstick zijn voor elke huidskleur. Ik had al wel veel nudes liggen die geschikt zijn voor mijn huidskleur, maar ik wilde Honey Blonde vooral hebben vanwege zijn bijzondere kleur. Honey Blonde is bruin met een oranje tint. Ik vind oranje erg leuk (zie mijn vorige blogpost bijvoorbeeld)… vandaar. Ik kan niet wachten om deze kleur op mijn lippen te dragen.

DSC08721.JPG

De Kara Lashes #117 kocht ik, omdat ze zo goedkoop zijn (€3,95 per setje!) en omdat ze een ronde vorm hebben. Mijn Eylure lashes hebben bijvoorbeeld een lange buitenrand voor een sexy effect, en ik wilde ronde lashes hebben om te kijken welk effect deze zouden hebben. Niet al mijn looks hoeven namelijk sexy te zijn en nepwimpers maken looks wel compleet. Mocht je deze lashes bestellen, let er dan op dat je er geen wimperlijm bij krijgt!

DSC08715.JPG

Hoe heb ik de service van LashAddict ervaren?
Best aardig! Je ontvangt je bestelling de dag nadat je het hebt besteld (als alles goed gaat en je voor 16:00 uur je bestelling hebt geplaatst). Mijn spullen zaten in een kartonnen doosje en waren verpakt in bubbelplastic. Ze hadden dus geen beschadigingen. Er zat nog een bestelformulier bij. Niks bijzonders dus, maar ook zeker niet verkeerd. 10/10 would buy again.

Heb jij ooit eens iets besteld op LashAddict.nl?

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

0 thoughts on “Mijn eerste LashAddict.nl shoplog ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *