De vrolijkste opblaasfiguren!

Hey!

Zijn jullie al aan het genieten van het goede weer (in Neder- of buitenland)? Ik in ieder geval wel! Ik ben al een paar keer gaan zwemmen, maar elke keer heb ik het gevoel dat ik iets mis… Ik heb geen opblaasfiguren! Nu ben ik deze gaan zoeken op het internet en ik ben ondertussen al heel wat grappige opblaasfiguren tegengekomen. Ik heb hier een hele vrolijke lijst van kunnen maken (met links naar de webshops)!

1. Flamingo zwemband

9200000046454077

De flamingo zwemband is al razend populair onder fashion en travel bloggers. Dat kan ook niet anders, want hij ziet er zo leuk uit! De hotpink flamingo op helderblauw water veroorzaakt het ultieme vakantiegevoel. Ik word er vrolijk van!

2. Donut zwemband

9200000038630318.jpg

De donut zwemband is ook niet meer te ontwijken op social media. Ik heb hem zelf al talloze keren gezien op Instagram. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar mijn favoriete kleur is wederom roze. De blauwe versie vind ik ook niet verkeerd!

3. Pizza luchtbed

full33399031

Oke. Pizza… plus luchtbed… is een pizza luchtbedNeed I say more?

4. Sinaasappel luchtbed

9200000058039988.jpg

Voor de gezonde mensen onder ons is er natuurlijk ook een sinaasappel luchtbed. Ik vind deze toch leuker dan de watermeloen zwemband. De oranje kleur is gewoon zo zomers! Ik verlang gelijk naar fris fruit door dit luchtbed.

5. Wereldbol strandbal

9200000020690836.jpg

Een strandbal komt altijd van pas, maar deze wereldbol strandbal (of wereldbal) al helemaal: als je wil, kan je je vliegroute nog even nagaan. Het is ook leuk als je met watervaste stift aangeeft waar je bent geweest!

Sommige opblaasfiguren uit de lijst zijn wat prijzig, maar gelukkig zijn er op het internet ook goedkopere versies te vinden.

Als ik nú zou moeten kiezen, zou ik voor de sinaasappel gaan. Welke vind jij het leukst?

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

0 thoughts on “De vrolijkste opblaasfiguren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *