Bloggers swap unboxing ♥

Hey!

Al een tijdje heb ik contact met een groep andere bloggers. We geven elkaar advies, delen onze ervaringen, en kletsen over alles en nog wat! Nu hebben we een paar weken geleden afgesproken een swap te doen. We hebben lootjes getrokken en gaven elkaar cadeaus. Ik laat hier zien wat ik van Marloes heb gekregen!

DSC06812

Toen ik het pakket zag, schrok ik even: Het is hartstikke groot!

DSC06825

DSC06828

De cadeaus waren heel leuk ingepakt. Het spijt me dat mijn verlanglijst zo lastig was, Marloes!

DSC06830.JPG

Het duurde even voordat alles was uitgepakt, maar het is gelukt! Voor €20 zijn dit wel heel veel cadeaus. Ik vind het knap!

DSC06832

Ik had als eerst de nagellak op een rij gelegd. Het zijn mini-nagellakjes van Max & More in allerlei nude kleuren. Er zitten roze lakjes, glitterlakjes, donkere lakjes en meer tussen. Dat komt wel goed uit, want ik kan een doosje meenemen naar mijn kamer in Utrecht, een doosje bij mijn ouders bewaren en een doosje in mijn reistas stoppen.

DSC06837.JPG

Ik kreeg ook oogschaduw van Max & More. Het zijn twee mini paletten van baked eyeshadow. Ik ben erg benieuwd naar het ‘plain peach’ palet, want ik ben al even op zoek naar roodachtige oogschaduw. De andere zal ik ook meenemen naar Utrecht, omdat ik daar nog geen make-up heb liggen. Het is heel handig voor als ik wil stappen. 🙂

DSC06838.JPG

Ik wil ook heel graag deze twee liquid lipsticks van Max & More proberen! Er zit een rode en een oranje met gouden glitters in het doosje. De oranje liquid lipstick vind ik erg origineel. Ik wil deze dan ook zo snel mogelijk swatchen!

DSC06840.JPG

Kunnen we allemaal even stil staan en van dit ‘contour palette’ van Max & More genieten? Dit is echt puur heaven. Ik ben nog geen contour-pro, maar met dit palet kan ik wel heel goed oefenen!

DSC06844

Van deze maskertjes ga ik ook genieten! Ze lijken me heerlijk.

DSC06845.JPG

Gelukkig heeft Marloes er ook aan gedacht om mijn haar wat verzorging te geven. 🙂 Ik ben benieuwd! Olie werkt sowieso erg goed bij mijn haar.

DSC06851.JPG

Essence is mijn favoriete budgetmerk. Ik ben dus erg blij met deze mattifying gel cream. Dat belooft wat!

DSC06849.JPG

Deze brow fixing gel van PS… (Primark) is nieuw voor mij. Ik kom niet vaak bij de Primark en ik loop erg achter met de Primark beauty lijn. Ik wist niet dat ze dit soort producten ondertussen ook al hadden! Ik ga het binnenkort testen.

 

DSC06852.JPG

Van PS… had ik ook nog deze sponsjes gekregen. De vormen van de sponsjes zijn heel handig voor het aanbrengen van foundation.

DSC06854

DSC06855

Deze lipstick van PS… is zó mooi! Ik heb hem gisteren voor het eerst gedragen en ik ben verliefd. Deze zal ik heel vaak gaan gebruiken!

DSC06856.JPG

Het is stiekem nog een hele lange lijst geworden, maar dat kon niet anders! Ik ben super blij met alle cadeaus. Het zal flink wat tijd kosten voor ik alles getest zal hebben, dus even geduld voor alle reviews! Je kan me wel helpen door in de reacties te zetten welke review jij graag als eerste wil zien. 🙂

Marloes, heel erg bedankt voor alle cadeaus!
Andere swaps kun je (binnenkort) bij de links hieronder vinden:
Mariska (Ik had haar lootje getrokken!)
Marjoleine
Bettie
Beaudine
Kelly
Mira

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

0 thoughts on “Bloggers swap unboxing ♥

  1. Echt fijn dat je de cadeautjes zo leuk vindt! Stiekem wilde ik alles ook voor mezelf kopen, haha. Oh, en die brow gel vind ik echt geweldig! Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt 🙂 X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *