Fotoalbum van Webprint!

Hey!

Laatst heb ik een fotoalbum gemaakt op www.webprint.nl! Meestal maak ik nooit fotoalbums, maar deze keer trok het wel mijn aandacht. Al mijn foto’s staan tegenwoordig digitaal opgeslagen, dus het is voor mij het makkelijkst om fotoalbums online te maken, in plaats van ze in elkaar te knutselen met losse foto’s die ik eerst nog moet printen. 
Ik had het fotoalbum al binnen 5 werkdagen thuis, dus mocht je nog een leuk cadeau aan iemand willen geven tijdens de feestdagen, dan kan je makkelijk online een fotoalbum maken bij Webprint.

Ik heb mijn vakantie in Terschelling gekozen als onderwerp voor mijn fotoalbum. Ik heb toen namelijk een fantastische tijd beleefd en ik heb veel foto’s gemaakt.
Bij Webprint worden je foto’s opgeslagen, zodat je ze eventueel nog eens kan gebruiken voor een fotoalbum, zonder dat je ze eerst nog moet uploaden.

Je kan zelf bepalen hoeveel foto’s je in je fotoboek doet en je kan eventueel het aantal pagina’s aanpassen, maar dat kan wel wat extra kosten met zich meebrengen. Gelukkig krijg je al redelijk veel pagina’s voor de vaste prijs, dus die extra pagina’s zijn waarschijnlijk niet nodig.

Je kunt je foto’s indelen zoals je zelf wil en je kan ze zelfs nog bewerken als je ze hebt geplaatst! Je kan ook tekstjes toevoegen als je dat leuk vind. Ik heb dat bijvoorbeeld op de kaft gedaan, maar ook elke keer aan het begin van een nieuw “hoofdstukje”, bijvoorbeeld ‘Zeehonden bekijken’ of ‘Stappen!’.


Ik heb ervoor gekozen dat de foto’s op fotoglanspapier kwamen, maar je kunt er ook voor kiezen om ze mat te maken. Het glanzende fotopapier maakt je foto’s wel een stuk helderder.

Ik vind dat mijn fotoalbum van Webprint van erg goede kwaliteit is en dat is natuurlijk heel fijn om te weten voor een volgende keer… Het fotoalbum in elkaar zetten was ook erg makkelijk, wat ik eerst niet had verwacht.


Hebben jullie ooit online een fotoalbum gemaakt? Laat het me weten!
xxx Evy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *