HEMA schoolagenda ’16-’17 (Budgettip)

Hey!

Afgelopen weekend ging ik naar de HEMA om wat spullen voor mijn nieuwe woonruimte te kopen. Helaas is de HEMA zo leuk dat ik altijd meer koop dan dat ik van plan was. Zo heb ik deze keer bijvoorbeeld een notitieboekje en een agenda gekocht. De agenda wilde ik even in het zonnetje zetten!

DSC08530

DSC08535.JPG

De agenda is vrolijk en simplistisch. De roze kaft met blauwe tekentjes (ik geloof dat het vruchten zijn) is erg zomers. De binnenkant van de agenda is verder saai, maar overzichtelijk. Er zit dus niks bijzonders aan de binnenkant. Het is een standaard agenda met een opvallende buitenkant.

De agenda is ideaal voor studenten zoals ik. Ik hoef geen agenda met allerlei poespas, zoals stickervellen en testjes. Deze agenda is makkelijk in gebruik, ziet er leuk uit en is makkelijk mee te nemen. Alles wat ik nodig heb zit erin: niets meer en niet minder. Er zit een draadje in de agenda om de goede pagina bij te kunnen houden. Het is niet te geloven dat hij maar €1 kost!

DSC08533.JPG

De agenda is te koop in verschillende kleuren, maar deze trok gelijk mijn aandacht. Naast goedkope agenda’s verkoopt de HEMA ook veel goedkope notitieboekjes. Het notitieboekje met de kurken kaft kostte bijvoorbeeld maar €2.

DSC08531.JPG

Als je dus op zoek bent naar een goedkope agenda of goedkope notitieboekjes zou je even langs de HEMA moeten gaan! Ik zou opschieten, want de agenda’s zijn al erg populair. Heel begrijpelijk, natuurlijk!

Wat vind jij van mijn nieuwe agenda?

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

0 thoughts on “HEMA schoolagenda ’16-’17 (Budgettip)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *