Wishlist: Spring, come back!

Hey!

Ik verlang nu alweer een tijdje naar warm en zonnig weer waarin ik mijn lentekleding weer kan dragen. Het zit heerlijk en ik vind het tienduizend maal leuker dan winterkleding. Lentekleding en -accessoires staan al online op meerdere websites, zoals de Forever 21 en de H&M, en ik heb daaruit een wishlist samengesteld. Ik heb toevallig al een paar items gekocht om in de lente te dragen, maar die krijgen jullie nog te zien in een shoplog.


1. Zwarte hoed met brede rand, Primark
De Primark heeft een hele grote nieuwe collectie binnen voor het voorjaar. Het bestaat uit items met vrolijke prints of zwart-witte strepen. Deze hoed vind ik erg fleurig, ondanks de zwarte kleur. Ik wilde al langer zo’n hoed en bij de Primark kost hij maar €9,00! Ik moet snel even een tripje maken naar deze winkel!

2.Ronde bril met metallic brug, Pull&Bear
Ik was gelijk verliefd op het merk toen ik Pull&Bear ontdekte. Het past grotendeels bij mijn stijl. Net als deze zonnebril! Ik vind de kleur en vorm van de glazen erg leuk. De kleur lijkt af te wisselen tussen blauw en groen. Ik durf deze bril alleen niet te bestellen, omdat ik niet weet of het ontwerp bij de vorm van mijn gezicht past. Ik zou deze dus in de winkel zelf moeten proberen. De zonnebril kost €12,99.

3. Caged Jelly Sandals, Forever 21
Dit soort sandalen trokken eerst nooit zo mijn aandacht, maar deze vind ik toch wel erg cute! Niet veel mensen dragen dit soort schoenen en het doet me ook een beetje terugdenken aan mijn kinderjaren. Deze zullen heerlijk zijn om te dragen bij warm weer en ze kosten maar €8,00! Dat is toch niks?!

4. Superstretch broek High waist (wit), H&M
Ik heb nog nooit een witte broek gehad, maar ik vind dat wel erg mooi staan en ik vind het ook wel een moderne uitstraling hebben. Met deze broek kan ik ook een monochrome look maken en dat lijkt mij heel leuk. De broek is stretchy en dat is erg fijn. Hij kost €19,99. Nu ik dit schrijf, is hij helaas uitverkocht… Even afwachten dan maar.

5. Nep Tatoos Zilver, The Sting
Gouden en zilveren nep tatoos vind ik er heel vrolijk uitzien. Ik zou ze dit voorjaar en de komende zomer graag een paar keer willen dragen. De tatoos op de foto zijn van The Sting en kosten €3,95, maar vergelijkbare tatoos zijn ook bij de Claire’s en meer andere winkels te vinden.


Dat waren dan vijf items die ik de komende lente graag zou willen hebben. Ik word al blij als ik alleen al aan de lente denk. Welke items vind jij het leukst?
xxx Evy

0 thoughts on “Wishlist: Spring, come back!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *