Shoplog: Sweater weather

Hoi mensen,

Vandaag en gisteren heb ik geshopt in ‘s-Hertogenbosch en ik heb leuke inkopen gedaan! Omdat ik donderdag vertrek naar Litouwen, waar het een paar graden kouder is dan in ons kikkerlandje, wilde ik warme sweaters kopen.
Bij de H&M kon ik wel terecht met mijn wensen, zeker omdat er momenteel veel korting is. Buiten de H&M ben ik ook nog in de New Yorker geweest om een blouse te kopen voor oud en nieuw.
Ik ben er trots op dat ik zo veel heb gekocht voor redelijk weinig geld. 


Deze sweater sprak mij aan, omdat ik op een webshop een trui zag dat hierop leek. De hartjes vind ik vrolijk en stiekem ook wel schattig. Ik ben helemaal in love met deze aankoop!


Knopen op de achterkant van een trui of sweater zie ik de laatste tijd steeds meer. Ik vind het eigenzinnig en dat past wel bij mij. De stof voelt aan als wol en het zal heerlijk warm zijn als ik in Litouwen ben!


RAAWRR! Hihi. Het ontwerp van de luipaarden op deze sweater vind ik gaaf! De mouwen zijn vastgemaakt op de manier die je op de foto kunt zien. De sweater is nogal oversized, een legging zou hieronder dus erg leuk staan. Ik heb helaas geen geschikte legging, maar een rokje met een panty of gewoon een broek gaat ook prima.En dan de blouse! Voor oud en nieuw is dit voor mij perfect. Het sprankelt, maar is niet té. Ik ga hier waarschijnlijk een zwart vest bij aan doen. Zwart zorgt hier namelijk voor een leuk contrast. De blouse is van het New Yorker-merk Amisu. Ik koop bijna nooit kleding bij de New Yorker, dus om voor deze ene keer het initiatief te nemen om in de winkel te kijken was toch een goed idee!


Wat ik nog niet had verteld, was dat ik ook een broek heb gekocht. Mijn vorige zwarte broek is kapot gegaan en mijn enige andere zwarte broek heeft een patroon dat bestaat uit kruizen. Een effen broek is wel zo handig en kan je bijna overal mee combineren. De ritsjes onderaan de broekspijpen zijn een extra detail dat de broek minder saai maakt.

Het was leuk om te winkelen met een vriendin en mijn vriend (en zeker wanneer er overal uitverkoop is)! Kleding kopen rond deze tijd is voor iedereen een aanrader.

Ik zou het tof vinden als jullie met me willen delen wat jullie van mijn aankopen vinden! 

&See you soon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *