Shoplog ‘s-Hertogenbosch & Twingo Fashion Challenge

Hoi!

Verschillende blogs hebben van alles verteld over de Twingo Fashion Challenge. Dankzij Renault kon je een trip naar Londen, Parijs of Antwerpen winnen! Er zitten wel wat voorwaarden aan natuurlijk: Je moest in boutiques kledinghangers vinden met een unieke code. Via de code had je kans om te winnen. In ‘s-Hertogenbosch ben ik dus met een vriendin op zoek gegaan naar deze kledinghangers en doordat ik shopaholic ben, heb ik verschillende dingen gekocht bij de H&M en de New Yorker.

Bij de H&M kocht ik een grijze crop top. Het leek me erg leuk met een highwaisted broek en een blazer of vest.

Ik had dus wel een highwaisted broek nodig voor mijn crop tops, dus die heb ik ook gekocht! De broek is een soort felle acid washed denim.

Bij de New Yorker had ik ooit een sportbroek gekocht. Er was een bijpassende top, maar die had ik toen niet meegenomen. Ik kreeg daar toch spijt van en heb hem deze keer wel gekocht! De top hoort bij de ‘Athletics’ lijn van de New Yorker. Ik vind hun sportkleding heel mooi.


Om mijn sportoutfit compleet te maken heb ik bij de H&M een top gekocht met diepe uitsnijdingen aan de zijkanten. Op deze manier is de top van de New Yorker via de zijkanten een beetje te zien en dat vind ik best gaaf.

En dat was het! Ik had nog wat spullen bij de Bijenkorf gekocht, maar daar zijn/komen reviews van 😉 Don’t worry!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe items?

xxx Evy

0 thoughts on “Shoplog ‘s-Hertogenbosch & Twingo Fashion Challenge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *