Shoplog Primark!

Hoi!

Alvast wens ik iedereen een leuke pakjesavond. Ik heb woensdag mijn pakjesavond gehad, terwijl mijn zus jarig was. Vorige week zaterdag ging ik onverwachts naar de Primark en ik heb een aantal leuke items meegenomen. Ik laat ze graag zien!

Als eerst heb ik deze ruime zwarte nepleren tas gekocht. Er zit een pluimpje aan en het heeft gouden details. De tas sluit met een magnetische drukknoop. Er komt een iPad-hoes bij. Nu neem ik nooit zomaar een tablet mee naartoe, dus stop ik er kostbare spulletjes of make-up in. Hij kostte €11,00.

Omdat het weer koud wordt, heb ik twee sjaals gekocht. Een is gebroken wit met zilveren palletjes (€4,00) en de ander is wijnrood (€6,00).


Ik kwam nog een schattige blouse tegen en hij was maar €3,00, dus die moest ik meenemen! Hij is lichtroze en heeft een borstzakje. Ik heb hem dezelfde avond nog aangehad toen ik naar de bios ging.


Dan alweer het laatste item dat ik had meegenomen… Een super schattige toilettas! Ik heb al heel lang een grote toilettas nodig voor het geval ik op reis ga en ook voor mijn doucheproducten die ik heb gekocht of gekregen.
De toilettas heeft leuke stipjes en streepjes en een strikje. De prijs was €6,00.


Dat was dan alles wat ik had gekocht! Ik wilde graag nog warme sokken kopen met een leuk patroontje of printje, maar ik kon ze helaas niet vinden.

Zijn jullie onlangs nog bij de Primark geweest?
xxx Evy

0 thoughts on “Shoplog Primark!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *