Shoplog: PRIMARK

Hallo mensen!

Gister ben ik in de PRIMARK in Eindhoven geweest. Dat houdt in: Drie uur lang zoeken naar een parkeerplaats, vervolgens een uur lopen naar de PRIMARK, dan in de winkel proberen te overleven zonder platgedrukt te worden en uiteindelijk je leuke en goedkope items betalen en zo snel mogelijk de winkel uitrennen.

Ondanks alle negatieve punten is er dus een positieve: Ze verkopen leuke en goedkope items.

Het eerste waar mijn ogen op vielen in de winkel was een zonnebril. Hij heeft een bloemenprint, net als de rest van mijn aankopen (op de make-up na).
Bloemenprintjes vind ik gewoon super leuk voor deze lente.


Vervolgens vond ik twee tops: Een hemd met zwart/wit bloemendessin en een crop-top met een bloemenprint.

De crop-top zou ik graag boven een zwarte high waist broek willen dragen, maar tot nu toe heb ik hem niet kunnen vinden in winkels en waren ze uitverkocht op internet… Heel jammer, maar ik blijf zoeken, want ik moet hem echt hebben!


Nadat ik deze twee items in mijn mega grote winkeltas had gedaan, ben ik naar een verdieping gelopen waar alle schoenen stonden. Ik heb donkerblauwe gympen gekocht. Ze hebben een bloemenpatroon van kant.

Onderweg naar de kassa kwam ik nog een lipstain tegen. Ik was zo verliefd geworden op die van Maybelline New York, dat ik niet twijfelde om deze te kopen. Hij is van goede kwaliteit: Hij blijft lang zitten en de kleur komt goed naar voren.


De PRIMARK is al met al een prima winkel. Ik raad je wel aan om doordeweeks te gaan (en dan niet tijdens een vakantie)!
Ik hoor graag wat jullie ervan vinden.

See you soon!


0 thoughts on “Shoplog: PRIMARK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *