Shoplog: Nieuwe accessoires!

Hallo!

Vrijdag ben ik met mijn vader en mijn zus in Utrecht geweest en ik heb daar een paar inkopen gedaan.
We hebben eerst gezellig op het dakterras van de La Place gegeten en daarna zijn we de stad in geweest en hebben we een lekkere McFlurry gehad als ‘toetje’. ­čÖé


Bij Hoog-Catharijne heb ik bij de V&D een prachtige ketting gekocht! Het bestaat uit witte en glinsterende stenen. De stenen zijn zo geplaatst dat het lijkt alsof ze bloemen vormen. De ketting waar de stenen aan hangen is goudkleurig.

Ik ben er ongelofelijk blij mee! Ik vind het heel chique en het past overal wel bij. Al is het een croptop of een jurkje.

Het tweede dat ik in Utrecht kocht was een tas van het merk Gallantry Paris. Hij is koraalrood met lange bruine handvaten.


Ik kon op internet geen foto vinden van dit model, maar als je geïnteresseerd bent in andere tassen van Gallantry, zou je eventueel op Google kunnen zoeken. Ik vind dat ze hele leuke tassen hebben, met pastelkleuren bijvoorbeeld, maar ook hele ouderwetse, waarvan het lijkt dat ze inzakken.

Het laatste wat ik nog even wil laten zien, zijn mijn nieuwe zomerschoenen van Van Haren van het merk Graceland. De schoen noem je officieel een sandalette: Eigenlijk gewoon een sandaal met hakken. En mooi zijn ze!
De sandalette is van imitatie┬ásu├Ęde en de hakhoogte is 12 centimeter.

Je zou het niet denken met zo’n hoge hak, maar hij loopt heel fijn! Je zou bijna vergeten dat je 12 centimeter langer bent.

Nu vraag ik me af: Wat vind jij van mijn aankoopjes? ­čÖé
&See you soon!0 thoughts on “Shoplog: Nieuwe accessoires!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *