Shoplog: H&M bestelling

Hey!

Na heel veel gedoe en heel lang wachten is eindelijk mijn bestelling van de H&M binnengekomen! Yes! Ik heb in de uitverkoop wat zomerse dingen gekocht, maar ook wat accessoires en een bodyspray. Wat was ik blij toen ik de plastic zak kon uitpakken!Bij mijn vorige bestelling was het helemaal fout gegaan met mijn bodyspray. Hij was tijdens de aflevering gaan lekken… Hij was helemaal leeg en de rest van de bestelling zat onder het spul… Een mailtje naar de H&M was genoeg om een nieuwe vergoed te krijgen. Wat een klantenservice! Ik heb dus erg lang op deze bodyspray gewacht. Hij heet ‘body splash fruity dream’ en overmorgen kun je er meer over lezen op mijn blog!


Bij de uitverkoop kwam ik twee hele leuke kettingen tegen. Ze zijn zilver en goud gekleurd en er zitten kristalvormige stenen aan. Ik was gelijk verliefd.

En nu gaat het een beetje gek klinken… Ik heb een bikini aangeschaft. Ik had dit jaar nog geen nieuwe gekocht, dus ik dacht ‘why not?’.
Hij is blauw en ik vind hem prachtig! Ik heb hem al aangehad en ik vond hem eerlijk gezegd goed staan. Hij is met en zonder bandjes te dragen.


Nu het laatste van mijn bestelling! Het is een grijs jurkje. Hij komt tot net boven mijn knieën. Bij mijn taille is hij wat wijd, dus ik kan er beter een ceintuur bij dragen.


Wat vinden jullie van mijn aankopen?
xxx Evy

0 thoughts on “Shoplog: H&M bestelling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *