OOTD: Zomergevoel!

Hoi iedereen!

Vandaag was het super lekker weer en dat betekent: Tijd om naar het strand te gaan.
Met een vriendin ben ik het strand in mijn woonplaats gaan opzoeken en we hebben heel veel foto’s gemaakt!

Al maanden heb ik op dit zomergevoel gewacht! Leuke, frisse kleding, zand tussen je tenen, de wind door je haar… Heerlijk.
Deze “feeling” wil ik aan jullie laten zien door middel van vintage effecten en veel gelach!

Crop Tops en Highwaist Shorts zijn mijn must-haves voor de zomer. De Crop Tops zijn lekker koel en de shorts vind ik een beetje vintage. Toen ik vorig jaar in Londen was kwam ik erachter hoe leuk vintage kon zijn. Ik was in een straat met veel kraampjes en winkeltjes vol met vintage kleding. Maar dan ook echt vintage! Van de items die je in sommige winkeltjes zag, waren maar één exemplaar te koop.


Mocht je mij ooit tegenkomen, dan herken je mij aan gouden spikes. Ik draag bijna elke dag driehoekige kettingen, spiky armbanden of studs. Vroeger vond ik goud geen mooie kleur en was ik dol op zilver, maar nu is dat omgedraaid. Natuurlijk vind ik zilver nog wel mooi, maar goud past tegenwoordig meer bij mijn kleding. Goud valt meer op en staat leuk bij wit, zwart en pastelkleuren.

Je kan mij ook herkennen aan mijn nailart. Ik heb alleen geen nagellak op als ik moet optreden. Ik heb zoveel nagelspullen, dat ik er drie dozen voor heb om het te ordenen. Als je wil zien wat ik van de nagelsteentjes van Forever 21 vind, klik dan hier.
Als ik uit ga en er netjes uit wil zien, kan ik niet zonder mijn rode lippenstift en mijn eyeliner. Ik ben de laatste tijd wat meer into make-up en ik vind het leuk om er van alles mee te doen. De rode lippenstift is heel makkelijk aan te brengen en geeft meer kleur aan je outfits.

De hele tijd op het strand lopen zorgt voor zand in je schoenen en dat zand moet er natuurlijk wel even uit!

Het tasje van Forever 21 is heel handig voor korte uitstapjes: Mijn portemonnee, sleutel en mobiel passen er precies in.

Ik had het aan het begin van dit artikel al aangekondigd: Veel gelach. Mijn vriendin en ik gingen op een afstandje van een stel schapen staan en de schapen hielden maar niet op met blaten! (Het spijt me zeer om dit te zeggen, maar ik moest googelen voor ik wist dat het geluid dat schapen maken “blaten” heet.)

Nadat we van het strand wegfietsten zijn we de binnenstad van mijn woonplaats ingegaan en dat heeft toch nog wat leuke foto’s opgeleverd.
Hierboven zie je een duidelijk totaalplaatje van mijn outfit.

Ik hoor heel graag wat jullie van deze OOTD vonden en ik hoop dat jullie ook genoten hebben van dit mooie weer! 🙂


See you soon!

0 thoughts on “OOTD: Zomergevoel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *