OOTD: V-neck B&W

Hey!

Laatst heb ik twee items van de H&M thuis gekregen: Een sweater met V-neck en een tregging. De sweater is nogal oversized, dus ik heb een XS moeten kopen die naar mijn idee nog steeds aardig breed is. Hij is wel heel comfy! Mijn outfit is in de kleuren zwart, wit en cognac en ik heb nog wat gouden details toegevoegd om het compleet te maken.

De sweater is waar deze outfit om draait. De V-hals wordt geaccentueerd met twee zwarte strepen en dat vind ik een leuk en modern effect geven. Het geeft ook gelijk een groot contrast met de rest van de trui. Ik heb een klein minimalistisch gouden kettinkje van de Hema om, zodat mijn hals minder ‘leeg’ is. Hij is goudkleurig en dat vind ik mooi bij wit.Ik heb de ketting gematcht met een topring en oorbellen in dezelfde kleur. De oorbellen zijn ook van de Hema en hebben de vorm van blaadjes. Ze zijn niet opvallend, maar wel super cute.


Mijn schoenen zijn plateauboots van de H&M. Ik vind ze nog steeds heel gaaf, terwijl ik ze in de herfst gekocht heb. Ze zijn stoer en ze passen bijna overal wel bij. Ze maken outfits toch net iets mooier en beter gestijld. De geribbelde rubberen plateauzool doet het ‘m.

Dat was dan alweer mijn outfit! What do you think? Hebben jullie ook een trui met een diepe V-neck?
xxx Evy

0 thoughts on “OOTD: V-neck B&W

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *