OOTD: It’s christmas time!

Hey!

It’s christmas time! Ten eerste wens jullie allemaal hele fijne feestdagen! Ik vier natuurlijk ook kerst en dat doe ik, net als de meeste meiden, in een chique outfit. Ik laat graag aan jullie zien hoe ik mijn OOTD compleet heb gemaakt, met mooie accessoires en hakken.


Het jurkje dat ik aan heb, heb ik gekocht bij PULL&BEAR. Hij heeft een diepe uitsnede aan de voorkant, wat ik eerst wel een beetje eng vond, dat bedekt is met een doorschijnend stofje. Het jurkje sluit overal goed aan en hij is niet extreem kort, wat ik heel fijn vind.


De panty die ik draag is van de H&M. Hij heeft een doorlopende streep aan beide kanten. Ik vond de streep wel iets chiques hebben. Het voegt toch iets toe, wanneer je alleen zwart draagt.


Mijn schoenen zijn dus ook zwart. Ik moet zeggen, het zijn lastige schoenen, door de lak, maar ze staan alsnog mooi. Misschien moet ik binnenkort wel even nieuwe zwarte hakken kopen…


Mijn ketting is een J-Club ketting van de Hema, vol met kraaltjes. Hij kostte €5,00 en ik vind dat een prima prijsje voor zo’n ketting! Hij valt door de kleur niet teveel op, waardoor niet alle aandacht daar naartoe gaat, maar juist naar de gehele outfit.


Mijn oorbellen bevatten dezelfde kleurtinten als mijn ketting, waardoor zij een goede match zijn. Ik vind dit een van mijn mooiste oorbellen uit mijn sieradencollectie. Ik heb ze ooit cadeau gekregen, dus ik kan niet vertellen waar ze vandaan komen…


Dat was dan mijn outfit! Ik hoop dat jullie het mooi vinden, ik hoor het graag! Ik vond het wel eng om deze outfit te posten, want ik draag meestal nooit zoiets ‘bloots’.
Nogmaals hele fijne feestdagen!
xxx Evy

0 thoughts on “OOTD: It’s christmas time!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *