OOTD: Diner night!

Hoi!

Gisteravond ging ik sushi eten bij het restaurant ‘Shintori’ in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op sushi! Ik had er ongelofelijk veel zin in en ik wilde er natuurlijk wel leuk uit zien…Mijn blouse en broek hebben jullie eerder kunnen zien in mijn shoplog. De blouse is van The Sting en de broek heb ik gekocht bij de Primark. De blouse heeft details van nep leer. Mijn mooie sandalettes zijn van het merk Graceland. Ze lopen super lekker! Ik vind dat ze de outfit extra chique maken. Ze zijn perfect voor een late zomeravond.

Accessoires zijn ook niet te vergeten! Ik neem een clutch van de Six mee om mijn mobiel in te stoppen. Meer heb ik toch niet nodig en de clutch is echt cute! Hij zit vol met grijze glitters. Dat zorgt voor wat ‘shine’ bij mijn donkergekleurde outfit, net als mijn oorbellen! De oorbellen heb ik ooit cadeau gekregen.

Mijn nagels heb ik heel simpel gehouden. Ik heb al mijn nagels blauw gelakt, op de nagels van mijn ringvingers na. Die nagels hebben ook weer grijze glitters. Matcht goed, toch?

Met mijn make-up heb ik niet moeilijk gedaan. Ik heb de Porefassional van Benefit gebruikt en Matte finish compact powder van Miss Sporty. Verder heb ik nog donkergrijze oogschaduw met glitters van Max & More, oogpotlood van Yes Love, de mascara ‘They’re real’ van Benefit en lipgloss van de Hema.

Ik hoor graag wat je van mijn OOTD vindt! (Een applaus voor mijn vader die deze foto’s moest maken.) xxx

0 thoughts on “OOTD: Diner night!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *