New in: Quay Australia sunglasses

Hi!

Zondag was ik in ‘s-Hertogenbosch en kwam ik langs een heel schattig winkeltje, Hello. Ik keek even rond en heb veel leuke dingen gezien, zoals kaarsen met prints, mokken met 3D figuren erop en gave kleding. Ook zag ik er een hele bijzondere zonnebril…

DSC07924.JPG

De zonnebril die ik zag heet Every Little Thing en is van het merk Quay Australia. Deze is in de kleur silver/pink. Ik werd gelijk verliefd op het grote frame en de veranderende kleuren van de glazen.

DSC07927

DSC07928

DSC07931

De glazen lijken te veranderen tussen geel, oranje en roze naar blauw, groen en goud als de lichtinval aanpast. Ik vind het prachtig met het witgrijze frame en zilveren randen.

DSC07926

DSC07930

DSC07933
Don’t mind my face.

De zonnebril valt erg groot op het gezicht, maar ik vind dat juist leuk. Het frame heeft een bijzondere vorm die mij wel bevalt. Daarbij beschermen de glazen tegen UV straling. (Dat doet niet elke zonnebril!)

Bij Hello Den Bosch betaalde ik €49,95 voor deze bril. Ik raad het zeker aan om de andere brillen van Quay Australia te bekijken. Het zijn echte statement-pieces!

EN: These sunglasses are Every Little Thing by Quay Australia. The glasses change from having yellow, orange and pink colours to having blue, green and golden colours. It’s beautiful with the unique white/greyish frame and the silver outline. It protects from UV. I bought it for €49,95 at Hello Den Bosch.

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

0 thoughts on “New in: Quay Australia sunglasses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *