New in: Caged Jelly Sandals Forever21!

Hoi!

Woensdag heb ik mijn nieuwe schoenen binnengekregen van de Forever 21 en ik ben nu al dol op ze! Ik kan ze nog niet dragen, omdat het daar veel te koud voor is, maar tot die tijd zal ik ze op mijn kamer bewonderen en zal ik geduldig wachten op warm weer.


De schoenen heten Caged Jelly Sandals en ze zijn verkrijgbaar in drie kleuren: Transparant, lichtblauw en zwart. Zwart vind ik het mooist en dat past ook wel het beste bij me, vandaar dat ik die kleur heb gekozen.

De schoenen doen me denken aan die goede oude tijden waarbij ik als klein meisje met mijn ouders en mijn zus op het strand aan het spelen was. Vroeger hadden heel veel kinderen deze schoentjes om mee het water in te gaan (en nu nog steeds zelfs)! Ik ga deze schoenen dus ook zeker meenemen naar het strand. Ik heb liever deze schoenen dan slippers, omdat slippers gaan irriteren tussen je tenen en dat gebeurt bij deze schoenen niet.

De schoenen zijn dus open en gesloten: Je voeten staan in contact met de buitenlucht, maar zitten wel ingesloten en zijn beschermd tegen scherpe dingen en vuil. Dat zijn echt grote voordelen in de zomer. In de zool zit daarbij nog een klein hakje verwerkt. De schoenen zitten ook best comfortabel en je kunt het bandje om de enkel strakker maken. Het sluitinkje daarvoor is zilver.


Ik hoor graag wat jullie vinden van de Caged Jelly Sandals! 
Welke schoenen draag jij graag met warm weer? Let me know. 🙂
xxx Evy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *