New in (b-day presents!): Daniel Wellington & Embrace Design

Hey!

2 Februari ben ik achttien jaar geworden en ik heb toen middernacht twee geweldige cadeautjes gekregen! Ik heb een horloge van Daniel Wellington (eindelijk!!!) en een armbandje van Embrace Design gekregen.


Beide items zijn van roestvrij staal in een rosé gouden kleur. Het horloge is ook nog waterproef, dus in principe kan ik met de twee accessoires gaan zwemmen… al lijkt het me wel beter als ik dat niet ga doen.

Het horloge van Daniel Wellington heeft een zwart leren bandje en dat bandje is verwisselbaar. Ik vind dat een heel leuk idee, want Daniel Wellington verkoopt nog veel vrolijke en klassieke bandjes. Het klokje heeft ook een klassiek design en dat sprak me erg aan. Het matcht met bijna alles en dat is heel fijn, aangezien mijn stijl zo afwisselend is.

Het armbandje van Embrace Design is dus ook rosé goud en heeft allerlei ‘klavertjes’ erop door middel van kleine glimmende steentjes (diamantjes) die erin geplaatst zijn. Het is een dun armbandje, maar hij is best wel groot en zit een beetje los om de pols. Ik vind hem erg stijlvol en ik vind hem goed staan bij mijn nieuwe horloge. Hij is ‘Valerie‘ genaamd.


Wat vinden jullie van mijn verjaardagscadeautjes? Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee! Met dat horloge en/of armbandje bij een outfit, is de look gelijk een stuk mooier.
xxx Evy

0 thoughts on “New in (b-day presents!): Daniel Wellington & Embrace Design

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *