New in: Armband van My Jewellery

Vorige week heb ik niet één, maar wel twee armbanden gekocht bij My Jewellery. Ik leerde het merk kennen via Instagram en advertenties op het treinstation. Ik kocht eerst een armband met een lieve tekst erop voor mijn moeder. Ik vond deze armband zó leuk dat ik zelf ook een armband wilde van dit merk. Ik koos een rose gouden armband uit met een tekst die mij aansprak. Mijn vader had hem vervolgens aan mij gegeven. Erg lief!

DSC09135.JPG

De armband is dunner dan ik gewend ben van stalen armbanden. Hij is namelijk 3 mm breed. Ik vind dat zelf ongelofelijk schattig en de armband is daarom ook erg makkelijk te combineren. Rose goud past al goed bij mijn rose gouden Daniel Wellington horloge. Het horloge draag ik elke dag, dus deze armband zal ik dus ook vaak kunnen dragen.

DSC09124

De tekst ‘love life’ spreekt mij erg aan. Als je geniet van alle kleine en grote dingen in het leven, wordt je écht gelukkig. Haal alles eruit wat je eruit kan halen! Deze armband herinnert mij hieraan.

DSC09146.JPG

DSC09138.JPG

De service van My Jewellery was prima. De armband die ik online had besteld voor mijn moeder werd geleverd in een doosje, beschermd in extra papier. De winkel waar ik mijn armband had gekocht, was erg leuk ingericht! Ik kreeg daar een vrolijk bewaarzakje bij mijn armband. Deze armband is ook online te bestellen.

Hebben jullie eens iets aangeschaft bij My Jewellery? Wat vinden jullie van mijn armband?

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

0 thoughts on “New in: Armband van My Jewellery

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *