Mini shoplog: Winter Sale ♥

Hey!

Seizoensuitverkoop is een van de prachtigste dingen van de winter. Alle winkels willen hun kleding eruit hebben voor een spotgoedkoop prijsje, zodat ze nieuwe kleding kunnen inslaan. Zaterdag heeft het nog gesneeuwd en winterkleding kan dus nog steeds goed van pas zijn! Ik heb het ook nog hartstikke koud. Ik heb twee leuke items gekocht in een lokale winkel en die laat ik graag even zien.

Al maanden zocht ik naar het perfecte bont-vestje. Ik heb er eindelijk, na al die tijd, een gevonden! De haartjes voelen heel zacht aan. Er zitten plukjes witte haartjes tussen de donkere grijs-bruine haren. Hij heeft haakjes om hem dicht te maken, maar los is hij ook heel leuk. Er zit een zwart nep-leren touwtje bij om je taille beter te kunnen showen. Ik vind dit een leuk detail. Het vestje is van het merk Vila. De originele prijs was €64,95 en ik kreeg 50% korting.

Het tweede item dat ik heb gekocht is een oversized sjaal met een Aztec print en afgeraffelde randjes. Ik vind de kleur van de sjaal echt heel mooi en hij past leuk bij de meest simpele outfits. Je hangt hem gewoon over je nek, and you’re done! Hij is van het merk Pieces. De originele prijs was €19,95 en ik kreeg weer 50% korting.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe items? Genieten jullie ook zo van de winter sale? Laat het me weten!
xxx Evy

0 thoughts on “Mini shoplog: Winter Sale ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *