Mini shoplog Forever 21: Going abstract

Hey!

Bij de Forever 21 heb ik drie items gekocht en ik wil twee daarvan aan jullie laten zien. Op de site werden ze beschreven als abstract, vandaar de titel van deze blogpost. De kledingstukken heb ik alvast gekocht voor de lente en zomer, ik ben misschien iets te enthousiast…

Het eerste item is een cropped top met een abstracte print. De print lijkt op verschillende zwarte verfvegen. Ik dacht dat het shirt wit zou zijn, maar de kleur wijkt iets af naar roze/crème. Het materiaal is geribbeld, dus het voelt ook wel grappig.


Het shirtje is momenteel afgeprijsd, dus wil je hem bestellen klik dan hier om naar de site te gaan.

Het tweede item is een envelop/origami rokje. Ik wilde al een tijdje zo’n rokje hebben. Het liefst zou ik dit rokje bij de abstracte top dragen in de zomer, maar dit rokje is ook nog wel leuk voor de winter. Over minder dan een maand ben ik jarig, dus wie weet kan ik dan dit rokje dragen. Het rokje heeft een rits aan de achterkant.


Het item dat ik niet laat zien, is een basic legging. Niet zo interessant dus! Ik had hem simpelweg nodig voor dansoptredens/-wedstrijden en luie zondagen.

Vinden jullie de items leuk? Kijken jullie, net zoals ik, al naar lentemode?
xxx Evy

0 thoughts on “Mini shoplog Forever 21: Going abstract

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *