Kerst outfit inspiratie ’16

Het is bijna tijd voor kerst en dat betekent dat we weer een leuke kerst outfit moeten uitzoeken. Dit kan nog weleens lastig zijn en ik zoek daarom mijn inspiratie meestal op het internet. Dit is gemakkelijk en je kan vaak snel nog even iets bestellen (mits je op tijd bent). Nu heb ik zelf ook een eigen stukje internet, dus geef ik jullie de gelegenheid om ook hier inspiratie op te doen. Wil je zien wat voor kerst outfit ik in elkaar heb gezet?

kerst outfit

1. Esprit – Cropped shirtblouse van crêpe (hier  49,99)

2. Fossil – X AND O STUDS (oorbellen hier €39,00)

3. My Jewellery – Gold trio drizzy ring (rose black/blue) (hier €49,95)

4. H&M – Plateausandaletten (bronskleurig) (hier €29,95)

5. H&M – Satijnen broek (hier €29,99)

Ik heb gekozen voor een geheel zwarte outfit met rosegouden details om het op te fleuren. De zwarte basis maakt de uitstraling wat netter, terwijl de rosegouden accessoires de feestelijke touch toevoegen. Door een satijnen broek (hier) onder de zwarte cropped shirtblouse (hier) te doen, is de basis niet geheel afgevlakt. Dat maakt de outfit interessanter. Omdat de top cropped is, geeft het een jonge en vlotte uitstraling, terwijl de gehele kerst outfit elegant blijft.  Ondanks dat ik met kerst meestal een jurk of een rok draag, vind ik de outfit erg leuk. Juist nu zijn de broeken en jumpsuits in met kerst en oud en nieuw, dus als je je daarin comfortabel voelt: vooral doen! De individuele items zijn wat duurder dan de items die ik normaal zou kopen, maar met kerst vind ik dat minder erg. Met kerst ga ik er helemaal voor.

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

2 thoughts on “Kerst outfit inspiratie ’16

  1. De schoenen vind ik tof. Ik weet verder nog steeds niet wat ik aan moet trekken en het wordt nu ook ietsje te kortdag om snel iets te bestellen, haha. Elk jaar dezelfde ellende 🙁

    1. Je hebt nog heel even de tijd om de stad in te gaan! Mocht dat niet lukken: kies iets simpels zoals in het voorbeeld en fleur het op met sieraden 🙂 Dat ziet er altijd wel goed uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *