Inspiratie: Sporty chic!

Hoi!

Verschillende internationale blogs komen vaak met een ‘sporty chic’ look en zelf vind ik die looks hardstikke gaaf. Vandaar heb ik er vandaag ook een samengesteld van verschillende items uit verschillende webshops. De ‘sporty chic’-stijl geeft een leuke sportieve en modieuze indruk.
De outfit die ik heb gemaakt, is natuurlijk wel passend bij wat ik leuk vind en wat mij inspireert. Ik hoop dat jullie er ook inspiratie uit kunnen halen en dat jullie deze look mooi vinden.

Jeans H&M: €29,99
Pet Fanatics: €21,53/$24,95
Blouse Zara: €19,99
Fringed Shopper The Sting: €29,95
Sneakers Nike: €89,99
Armband H&M: €6,99

Zoals je kunt zien heb ik meerdere items bij de outfit gedaan die sportief zijn, zoals de sneakers en de pet, en de andere items zijn meer chic. De pet, en andere “baseball petten“, koop je online bij Fanatics. De kleuren passen perfect bij de blouse en sneakers. Mocht je een sportfan zijn, kun je meerdere petten en mutsen vinden op de site van Fanatics met logo’s van allerlei verschillende teams erop, zodat je ze kunt aanmoedigen als ze spelen! 
De fringed bag van The Sting en de armband van de H&M geven weer iets sierlijks en vrouwelijks aan deze outfit. Dat past ook wel heel goed bij mij, net zoals de high waisted jeans van de H&M. Ik ben dol op high waisted jeans, want ze zitten ongelofelijk lekker en je kunt ze overal bij dragen: Van sweaters tot crop tops. Deze jeans hebben ook nog een scheur bij de knie, wat je tegenwoordig ook veel ziet. Ik vind dat een leuk detail.

Wat vinden jullie van deze ‘sporty chic’-look? Laat het me weten!
xxx Evy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *