Inspiratie: Monochrome look

Hey!

Webshops, instagram en magazine’s staan vol met monochrome looks. Zelfs het koningshuis is er fan van! Ik vind de monochrome looks best wel gaaf en het past wel bij mijn stijl. Monochrome houdt in dat je van top tot teen bent gekleed in één kleur. Wit is de kleur van dit seizoen, maar zwart kan ook altijd. Ik geef hier wat voorbeelden van monochrome looks die ik zelf heb samengesteld. Ik heb inspiratie genoeg!

Ik begin met een witte monochrome look, want dat is wat je deze winter veel gaat zien. Ik vind dat wit een mooie nette uitstraling heeft met een moderne en eigenaardige touch. Dat past bij mij! Als voorbeeld heb ik een wat zomerse sporty look genomen met gouden en sierlijke details om het wat vrouwelijker te maken. Bij een witte monochrome look vind ik een jurk het beste passen.

Jurk: €12,50
Sneakers: €29,99
Ketting: €9,99
Armband: €6,99
Tas: €359,95

Een zwarte monochrome look hoeft niet gelijk een negatief beeld te geven, zolang je het maar goed matcht. Ik heb een modern maar stoer voorbeeld samengesteld. Als je dit wil dragen heb je lef. De schoenen en de broek heb ik trouwens in huis en ik ben helemaal verliefd op die combinatie. De oorbellen met kwastjes matchen uitzonderlijk goed met de fringe bag.

Plateauboots: €29,99
Fringe bag: €22,95
Jasje: €43,96
Oorbellen: €4,00
Broek: €11,45

De laatste look die ik heb gemaakt is toegewijd aan de kleur goud. Het is erg feestelijk en ik vind goud tegenwoordig mooier dan zilver. Het is lastig om goud niet ‘too much’ te maken, maar ik geloof dat mijn combinatie wel werkt. 

Jurk: €29,95
Schoenen: €135,98
Halsketting: €17,99
Haarketting: €5,99
Clutch: €19,95

Ik hoop jullie nu ook geïnspireerd te hebben met de monochrome looks. Wie weet kan ik er nog een leuke OOTD van maken! Laat me weten of je dat leuk lijkt en laat me ook weten wat jij vindt van de monochrome looks!
xxx Evy

0 thoughts on “Inspiratie: Monochrome look

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *