Hoe stijl ik een maxi-dress?

Hoi!

Toen ik op Terschelling was, heb ik een aantal dingen gekocht, onder andere een lichtroze maxi-dress!
Het leuke aan maxi-dresses is dat je het op duizenden manieren kan stijlen. Ik heb mijn jurk vandaag op drie manieren gestijld. 

De eerste is leuk voor een avondje uit, bijvoorbeeld een bioscoop bezoek of een diner. Ik heb het chique gemaakt met de opvallende ketting en de mooie sandalette’s. De ring zorgt ook nog voor wat meer elegantie.

Ketting: V&D/ Sandalette’s: Graceland/ Ring: Markt Italië

De volgende look wilde ik meer ‘zomerachtig’ hebben. Dat heb ik gedaan door er een fleurige hoed aan toe te voegen. Ik heb deze hoed al een jaar niet gedragen, waarom weet ik niet, want hij is best schattig! De schoenen heb ik gematcht met de hoed. De sandalen hebben namelijk ook grote bloemen. Het armbandje geeft toch die ‘glam’ die ik in de zomer niet kan missen. De tas heb ik deze zomer vaak meegenomen als ik een dagje ging shoppen en daarom is de tas ook in deze zomerlook.

Hoed: Winkel Italië/ Tas: Forever 21/ Armband: Markt Italië/ Sandalen: Marco Tozzi

De laatste look is heel sportief. Mijn puma’s draag ik meestal onder een skaterrokje of een lange broek, maar ze kunnen ook zeker onder deze maxi-dress. Met een grijs horloge en een grijze ketting heb ik de outfit compleet gemaakt. Het liefst droeg ik een paardenstaart met deze kleding, maar daar dacht ik niet aan op het moment van de foto’s…

Ketting: Cadeau gekregen/ Horloge: Mees & Co/ Schoenen: Puma Suède Classic

Dat waren dus drie looks met een maxi-dress. Er zijn nog zoveel outfits die je kan maken! Welke vind jij de leukste?

See you soon xxx

0 thoughts on “Hoe stijl ik een maxi-dress?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *