Forever 21: Earcuff met sierstenen

Hey!

Bij de Forever 21 verkochten ze een hele schattige earcuff in de vorm van een bloemetje. Ik koop wel vaker earcuffs, maar deze hebben dan altijd wel een hangertje eraan. Deze earcuff lijkt wel op een piercing en dat maakt hem toch wat meer bijzonder.


Ik kwam deze cutie tegen bij de uitverkooppagina van de Forever 21 en heb hem toen kunnen kopen voor €0,99! Dat is toch helemaal niks?!

Hij heeft een klein gouden ringetje waar een opening in zit, zodat je hem om je oorschelp kan schuiven. Ik moet zeggen; hij blijft erg goed zitten! Ik heb hem laatst de hele dag ingehad en er verder niet naar omgekeken, en hij zat uiteindelijk op precies dezelfde plek waar ik hem had achtergelaten. 😉 Je voelt hem ook totaal niet zitten, wat ik erg fijn vind van deze earcuff.

Ik vond het eerst wel een beetje eng om hem te dragen, want hij is heel opvallend door de grootte en de glimmende steentjes! Maar met een hoge staart en wat simpele sieraden, bijvoorbeeld een klein gouden kettinkje, staat hij heel leuk.

De earcuff is natuurlijk maar in één maat te krijgen, dus wie weet is hij voor anderen te groot of te klein. Ik heb het geluk dat hij precies goed past. Dan weet ik dat alvast voor de volgende keer dat ik een leuke earcuff zie bij de Forever 21!

Hebben jullie ook earcuffs in jullie sieradencollectie? En wat vinden jullie van deze earcuff? Laat het me weten!
xxx Evy

0 thoughts on “Forever 21: Earcuff met sierstenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *