December wishlist!

Hey!

Deze keer heb ik een december wishlist: Een aantal dingen die ik leuk vind voor de kerstdagen en oud en nieuw heb ik op een rijtje gezet. Volgende week is het al kerst, dus ik zou wel even moeten opschieten als ik de items nog op tijd wil hebben, maar dat vind ik niet erg. Ik heb de komende tijd zat vrije dagen die ik kan vullen met dagjes shoppen!


1. Goudkleurige ketting met bloemen van sierstenen van Esprit
Deze ketting van Esprit vind ik echt prachtig! Ik ben een fan van gouden sieraden en ik ben een fan van statement kettingen: Deze combi is dus perfect voor mij. Ik vind dat de bloemen van sierstenen mooi opgesteld zijn. De kleuren vind ik ook erg kerst-achtig. Deze ketting is erg leuk bij een basic zwart jurkje.

2. Armband met witte kralen en gouden details van HEMA
Weer kies ik voor een gouden sieraad… Het bijzondere aan dit armbandje vind ik de simpliciteit. Simpele sieraden zie je weer helemaal terug en dit armbandje past mooi bij mijn ‘simpele’ collectie. Het armbandje is niet opvallend, maar als je hem hebt gezien, kun je je ogen er niet meer vanaf houden.

3. NYX oogschaduw ‘Love in Rio’
Een doosje met een strikje, drie prachtige subtiele kleuren en een prijsje van €7,49 bij Douglas: Wauwie! Dit kleine palletje is niet te weerstaan! Dit geeft me een goede reden om even naar de Douglas te gaan.

4. Horloge in geschenkbox met armband van Esprit
De roodgouden kleur van de accessoires spreekt me erg aan bij deze items. De glinsterende hartjes in het horloge maakt het passend voor de feestdagen en het bijpassende armbandje is super schattig! Het armbandje is weer in die simpele stijl.

5. Eyebrowgel van HEMA
Al een tijdje wil ik een transparante wenkbrauwgel en de HEMA verkoopt deze voor €3,75. Ik vind dat een mooi prijsje voor de kwaliteit die ik gewend ben van de HEMA. Power brows for christmas!

Dat was dan mijn wenslijstje voor de komende feestdagen. Hebben jullie nog wensen? Laat het me weten! Ik ben erg benieuwd.
xxx Evy

0 thoughts on “December wishlist!

  1. Wat heb je leuke dingen gevraagd! Ik vind het horloge van Esprit echt tof. Mijn huidige horloge is kapot, de batterij is leeg en vervangen duurt 3 weken.. Zo hatelijk! Mijn wishlist komt a.s. zondag online, ik heb onder andere boeken op mijn wishlist en een lens van canon! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *