Food: Healthy drinks ♥

Hey!

Ik drink eigenlijk altijd water: Het is verfrissend en gezond. Als ik ergens op visite kom, staat het water al klaar. Water vind ik gewoon lekker! De meeste mensen vinden het nogal smaakloos en misschien hebben ze ook wel gelijk. Ik heb laatst andere gezonde dranken ontdekt, waar ik van kan genieten als ik zin heb in iets zoets.


Mijn favoriet is Aloe Vera Juice. Het is een groen drankje met allerlei zwevende gelei-achtige stukjes. Het is heel zoet. Ik kan niet bepaald beschrijven hoe het smaakt, want hoe leg je de smaak van aloë vera uit? Je hebt deze drank wel in allerlei andere smaakjes. Ze hebben dan bijvoorbeeld aardbeiensap of perzikextracten toegevoegd. Hmm…
Veel mensen drinken Aloe Vera Juice als ze willen afvallen. Het bevordert namelijk de stofwisseling. Ook heeft het een ontgiftende werking, waarbij afvalstoffen makkelijker uit je lichaam gaan. Een soort cleansing-drankje is het dus eigenlijk.


Een ander lekker drankje is Nata de Coco. Het is een soort tropisch kokosdrankje. Er zitten weer zwevende gelei-achtige stukjes in, maar in dit drankje zijn ze veel groter en zijn ze steviger. De Aloe Vera Juice is dus makkelijker te drinken. Nata de Coco komt net als de Aloe Vera Juice in verschillende fruitige smaakjes. Hierboven zie je de mango smaak. De mango komt echt in dit drankje naar voren en dat is best wel lekker.

Dit is de aardbeismaak. De felle kleuren laten het lijken alsof de drankjes erg chemisch zijn, maar dat is niet zo! 25% bestaat uit kokoswater dat vol zit met vezels en vetarm is. In het drankje zit ook een grote hoeveelheid water.


Nu lijkt het drankje wel heel goed, maar er zit veel fructose en sacharose in. Dat zijn suikers. Suikers kunnen snel worden omgezet in vet en dat is natuurlijk niet zo fijn. Het product bevat citroenzuur als conserveermiddel en antioxidant. Citroenzuur is een natuurlijk product en is door de EU goedgekeurd. Verder bevat het drankje nog kleurstoffen. Weer zijn deze goedgekeurd door de EU, maar ik krijg ze toch liever niet binnen.

Mijn favoriet is dus de Aloe Vera Juice. Ik ga deze nog vaak drinken!

Wat is jouw favoriete drankje?
xxx Evy

0 thoughts on “Food: Healthy drinks ♥

  1. Mijn favo drankjes zijn 100% natural sapjes die ook bij de Action te koop zijn. 100% sap zonder toegevoegde smaak-, kleur- of zoetstoffen en zonder conserveringsmiddelen. Echt 100% puur sap en 100% lekker!

  2. Haha precies hetzelfde hier! In Kaapverdië worden mensen zelfs boos, als ik dan ergens kom waar ik weet dat mensen boos worden of veel vragen gaan stellen neem ik sapjes of cola omdat ik dan geen zin heb om het allemaal uit te leggen – water drinken wordt op de dag van vandaag nog gezien als dieet houden.

    Aloë Vera heb ik al meerdere keren geprobeerd maar ik vind het niet echt lekker, Nata de Coco kende ik die – als ik hem tegen kom zal ik wel eentje nemen om te proberen.

    PS: Leuke blog heb je, ik ben je gelijk gaan volgen op bloglovin'. 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *