New in: Armcandy!

Hey iedereen!

In december heb ik een aantal leuke armbandjes gekregen en heb ik zelf nog een armbandje gekocht. Deze armbandjes zijn smal en niet opvallend, maar samen zijn ze top. Dit soort armbandjes zijn individueel niks voor mij, maar de combi is perfect.Het zilveren armbandje heb ik gekregen van de Sint. Hij komt van de juwelier en is van echt zilver. Hij bestaat uit kleine staafjes, afgewisseld met ronde bolletjes. Hij heeft een sluitinkje, wat ik een beetje onhandig vind; Ik heb hulp nodig als ik hem om wil doen. Dit armbandje vind ik nog wel leuk om individueel te dragen, als ik zin heb in een zilveren minimalistische look.


Van de kerstman heb ik twee armbandjes van BiBa gekregen. Ze bestaan uit kraaltjes van verschillende kleuren. Beiden hebben ze wat goudkleurige details en een bedeltje: De een heeft een vlinder, de ander een bloemetje met hoekige blaadjes. De kralen hebben een mooie glans.


Het laatste armbandje heb ik bij de uitverkoop van de V&D gekocht. Ik geloof dat het van de J-Club collectie is. Hij bestaat voornamelijk uit ronde blauwe kralen, met een paar gouden en donkerkleurige kraaltjes en een bedeltje dat op een munt lijkt. Ik kocht hem voor €1,00. Kun je dat geloven?!

Deze armbandjes stralen lente uit door de lichte kleuren en de gouden bedeltjes. Ik vind het leuk dat verschillende merken zo goed bij elkaar kunnen passen. Ik denk dat ik een nieuwe hobby heb gevonden: Armbanden matchen! 

Heb jij een perfecte armband-combi dat uit verschillende merken bestaat?
xxx Evy

0 thoughts on “New in: Armcandy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *