DIY: Je eigen blogboek!

Hoi!

Eindelijk heb ik mijn eigen blogboek gemaakt: Een boek waar ik al mijn blog-ideeën in kan schrijven.
Vaak komen ideeën op de meest rare momenten en dan vergeet ik ze vervolgens. Dit boek helpt mij om mijn ideeën te kunnen onthouden voor later.Ik heb voor mijn blogboek een hobby plakboek van de HEMA gekocht. Met een stift heb ik op de eerste bladzijde “Mijn blogboek” geschreven. Ik heb elke bladzijde een titel gegeven: OOTD’s, DIY’s, Tags, Favorites, etc. Om de bladzijdes minder leeg te maken, heb ik ze versierd met stickers. De meeste stickers heb ik gekocht bij de Action.

Natuurlijk heb ik meer bladzijdes, maar die zijn geheim 🙂 Ik heb ook al veel ideeën opgeschreven. Je komt er vanzelf achter welke dat zijn!

Ik vind het leuk dat je zo’n blogboek kan indelen op je eigen manier. Eventueel plak je er foto’s in van eerdere posts. Wie weet kan dat je inspiratie geven voor meer ideeën! En mocht een bladzijde vol zitten, dan kun je een andere bladzijde gebruiken en die weer heel anders versieren. Je kunt je creativiteit helemaal loslaten met dit boek.
Laat me weten wat je van zo’n blogboek vindt en of je het ook van plan bent te maken! 🙂

See you soon!

0 thoughts on “DIY: Je eigen blogboek!

  1. Wat een schattig boekje!
    Eigenlijk schrijf ik mijn ideeën allemaal in een blogpost die ik nooit plaats, dus ik heb niet echt een boekje ervoor nodig.

  2. Ik gebruik gewoon een schriftje waar ik al mijn ideetjes in opschrijf. Ik vind het ook erg handig om mijn ideeën erin te schrijven zodat je ze niet vergeet 🙂
    Ps. leuk blog heb je 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *