Review: Hema geurstokjes

Hey!

Een tijdje geleden heb ik Hema geurstokjes gekocht in de geur jasmijn met freesia en peer. Ik heb nog nooit geurstokjes gebruikt en ik had een hoge verwachting van de Hema. Hema levert altijd wel producten met een goede kwaliteit. Ik vertel jullie graag of dat bij deze fleurige geurstokjes ook is.


Ik moet toegeven, dat ik het design van het parfumflesje erg leuk vind. Het houten stuk vind ik erg mooi en het opgedrukte teken met de letters vind ik er vrolijk uitzien. Alleen het uiterlijk van het product is al leuk om op je kamer te hebben staan.

Nu is het de bedoeling van de geurstokjes dat je ze kan ruiken wanneer je de kamer binnenloopt. De geur van de parfum in het flesje ruikt echt heerlijk, maar het probleem is dat ik hem de eerste week alleen rook als ik heel erg dichtbij stond. Ik rook hem dus niet als ik mijn slaapkamer binnenliep en ook niet als ik er naast stond. Heel erg jammer… Ik had er wel meer van verwacht dan dat.


Volgens de verpakking moet je de stokjes om de 4-5 dagen omdraaien voor een optimale geur. Ik heb ze vandaag omgedraaid en de geur verspreid zich al een stuk beter, maar nog ik kan hem nog niet overal in mijn kamer ruiken.

Nu vraag ik me af of het aan de geur ligt, mijn lichte verkoudheid of gewoon de kwaliteit van de geurstokjes, dat ik het niet door mijn hele kamer kan ruiken… 

Heb jij ervaring met Hema geurstokjes? Zo ja, dan hoor ik graag wat jij ervan vindt! Ik had namelijk niet verwacht dat de kwaliteit zo slecht zou zijn. Dat past helemaal niet bij de Hema!

Ik denk dat ik de volgende keer beter geurstokjes van Bolsius of Rituals kan kopen, tenzij iemand me op een andere gedachte kan brengen.
xxx Evy

6 thoughts on “Review: Hema geurstokjes

  1. Ik heb geen ervaring met de Hema geurstokjes, wel jammer dat je zet niet helemaal door de kamer ruikt. Die van Bolsius zijn inderdaad wel echt goed, die ruik je zeer goed door de kamer heen, alleen wel iets prijziger :).

  2. Hallo, ik heb dezelfde ervaring met de Hema geurstokjes en bijbehorende kaarsen. Ze zijn best wel aan de prijs, maar geuren nauwelijks. Doe mij dan maar de Rituals, of Janzen(verkrijgbaar bij de Etos) ook iets duurder, maar ze staan dan ook echt drie maanden te geuren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *