Review: Hema geurkaarsjes

Hoi!

Laatst heb ik van mijn vriend drie geurkaarsjes van de Hema gekregen! Dat is natuurlijk super lief en ik ben ze gelijk gaan testen. Ik heb de kaarsjes in de geuren ‘sinaasappel, musk en roos’ (blauw), ‘jasmijn, freesia en peer’ (roze) en ‘thee, cedar, lely’ (wit).


Ik had de blauwe kaars als eerst aangestoken om hem te testen. De kaarsjes hebben een redelijk lange lont en die zijn makkelijk aan te steken. De lont is stevig en blijft rechtop staan (ook tijdens het branden).

Als je een kaars voor het eerst aansteekt, duurt het een tijdje voordat de geur vrijkomt. Omdat de lont wat langer is, smelt de kaars namelijk langzamer. Ik rook de kaars bijvoorbeeld voor het eerst bij de tweede keer dat ik hem gebruikte en hij al wat langer aan stond. De geur die vrijkomt kan zich wel goed verspreiden door de kamer.

De geuren zijn allemaal erg zacht en ruiken niet opvallend zoet. Ik vind dat wel fijn. De geuren zijn erg lekker en het wordt niet teveel als je ze lang aan hebt staan. Elke geur ruikt bijzonder op zijn eigen manier. De roze kaars is het meest zoet, vanwege de jasmijn en freesia, en de blauwe kaars ruikt het meest fruitig en fris, vanwege de sinaasappel. De witte geurkaars ruikt wat warmer en je kunt die goed gebruiken als je een knusser gevoel in je woonkamer wil creëren.

De geurkaarsen werken dus goed nadat je ze een tijdje aan hebt staan en de geuren ruiken lekker. Mocht je sterkere geurkaarsjes willen, dan kun je die van het merk Bolsius proberen. Die zijn overigens wel prijziger. Koop je voor de eerste keer geurkaarsen en wil je proberen of het iets voor jou is, dan zijn deze kaarsen van de Hema echte aanraders, omdat ze geen zeer opvallende geur afgeven, maar wel genoeg voor een leuk sfeertje.
xxx Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
Twitter

0 thoughts on “Review: Hema geurkaarsjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *