Persoonlijk: Van mancave naar konijnenhok

Mochten jullie het gemist hebben: afgelopen maand ben ik bij mijn vriend gaan wonen. Ik zat eerst op kamers in Utrecht, maar dit is toch wel veel fijner. Ik had destijds twee mannelijke huisgenoten. En nu eigenlijk weer: ik woon in een appartementje met mijn vriend en mijn konijn.

20160729_163543.jpg

Het gaat tot zover heel goed. Ik doe mijn ding, mijn vriend doet zijn ding, en geregeld doen we samen dingen. Boodschappen doen is ook ineens geen last meer sinds we dat samen doen. Samen series volgen is nu ook een stuk makkelijker!

Er moet natuurlijk nog wel aan onze woning gewerkt worden. Er missen nog lampen, eettafelstoelen (we hebben wel een eettafelbankje) en dat soort dingetjes. Sinds ik er woon is de woning al wel erg opgefleurd. We hebben een vaas met bloemen, heel veel geurkaarsjes, nog meer vasen, en een échte bonsai!

DSC08181.JPG

Het enige probleem wat ik tot nu toe heb gehad is dat ik mijn make-up stash nog niet zo goed kwijt kan. Mijn kasten en bureau moeten nog onze kant op komen, dus tot die tijd moet ik creatief zijn met het opbergen van mijn spullen. Ik ben in ieder geval blij dat mijn konijn er al is.

Ik zal een video maken als onze woning eindelijk compleet en afgewerkt is. Ik ben benieuwd naar wat jullie ervan zullen vinden. Ook kan ik dan ons Royke, mijn konijn, eens in beeld brengen. Zijn nageltjes zijn onlangs geknipt, dus hij is er al helemaal klaar voor!

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

 

0 thoughts on “Persoonlijk: Van mancave naar konijnenhok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *