Kamer opleuken met posters van Posters.nl!

Hoi!

Ik heb laatst posters ontvangen van posters.nl. Ik heb hiermee mijn slaapkamer wat mooier kunnen maken. Op posters.nl is ongelofelijk veel keuze uit allerlei posters. Je kunt bijvoorbeeld een nirvana poster bestellen, maar ook posters van dieren.

Op posters.nl kun je ervoor kiezen om een passende lijst bij je poster te bestellen. Ik heb dat voor één van mijn posters gedaan. Het is een zwarte kunststoflijst met acrylaatglas. Op het glas zitten twee beschermende stickers, zodat eventuele schade tijdens de bezorging onmogelijk op het glas komt. Dat vind ik super!

De posters die ik heb besteld zijn van foto’s van stenen (dat vond ik wel lekker ‘zen’) en New York Times Square. Ze worden in rollen geleverd, dus het was even lastig om ze recht (en in de lijst) te krijgen. Ik moet wel zeggen dat de posters er mooi uitzien, ze glanzen, en ze zijn ook redelijk stevig.

De poster met stenen heb ik op mijn muur gehangen en voor de poster van Times Square moet ik nog een plekje vinden, omdat hij nogal groot is. De poster kan ik ophangen met stickers die ik bij mijn bestelling heb gedaan. Ze kosten niet zoveel en het is altijd handig om die in huis te hebben.

Als ik op kamers ga, neem ik mijn posters zeker mee! Daar kan ik mijn kamer leuk mee versieren. Dan wordt mijn kamer ook gelijk wat persoonlijker.

Laat het me weten of jij het leuk vindt om je kamer op te vrolijken met posters en laat het me ook weten wanneer je een leuke poster op posters.nl hebt gevonden!
xxx Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *