♥ Mijn droom-interieur ♥

Hoi!

Af en toe droom ik weleens over mijn toekomstige huis of appartement en hoe ik het dan wil inrichten. Net als bij kleding zijn er veel verschillende stijlen te vinden bij interieur. Dat maakt het ongelofelijk lastig voor mij om te kiezen tussen bepaalde kleuren, structuren of thema’s; Met kleding blijf ook niet vastzitten aan één stijl. Wie weet ga ik ook al snel op kamers (die keuze heb ik nog niet gemaakt) en dan moet ik toch wel gaan weten hoe ik het ingericht zou willen hebben. Ik laat jullie even zien wat mijn ideeën zijn.

Op internet heb ik wat foto’s gevonden van leuke studentenkamers. Hieronder zie je een voorbeeld. Ik heb deze foto gekozen, omdat ik een tweepersoonsbed heb en op de afbeelding zie je een leuke mogelijkheid om je kleding en andere fashion-items plek te geven. Als ik op kamers ga, neem ik mijn bed natuurlijk mee, dus dit inspireert mij wel. Ik vind het een creatieve manier om ruimte te maken! Het ziet er ook heel vrolijk uit, dus dit zou ik zeker willen hebben in mijn toekomstige kamer.
Ik heb mijn bed gekocht bij Leen Bakker. Voor hun website klik je hier. Kijk ook even hoe ik mijn slaapkamer heb ingericht bij deze link.

De volgende foto heeft natuurlijk weer een tweepersoonsbed, maar de kamer heeft veel meer ruimte dan een studentenkamertje. De witte muren leggen daar ook de nadruk op. Ik vind dat de hoeveelheid overgebleven ruimte helemaal niet stoort. Dat komt misschien ook wel door het schuine dak en de kleine schattige decoraties die over de kamer verdeeld zijn. De decoraties vind ik heel mooi. Ze zijn een beetje antiek en ze zijn pastelkleurig. Dat past wel bij mij… Maar aan de andere kant: Heel veel dingen passen wel bij mij. Op de dakramen kun je leuke gordijnen toevoegen. Ik vind dat een combinatie van een verduisterend rolgordijn en een plissé gordijn een moderne uitstraling heeft. Zulke gordijnen en andere dakraamgordijnen vind je hier.


De volgende kamer moest ik jullie echt laten zien! Ik ben helemaal verliefd op het interieur. Het is alweer wit, maar heel modern. De stoelen vind ik onweerstaanbaar en het kledingrekje trekt mijn volle aandacht. De gele ‘pop of colour’ van het kussentje maakt de kamer gelijk minder saai. Ik denk dat de Primark momenteel wel een kussen met hetzelfde motief en dezelfde kleur verkoopt. Ik denk dat mijn kleding ook wel kleur zou toevoegen aan de kamer. Het lijkt me erg leuk om daarmee te experimenteren. De stoelen zijn onder andere verkrijgbaar bij FonQ. Om naar de webshop te gaan, klik je hier.


Laat me weten wat jullie vinden van de kamers! Zoals je hebt opgemerkt, moet ik gewoon witte muren of meubels hebben in mijn toekomstige kamer. Een donkergrijze stenen muur zou ik ook erg mooi vinden, maar die vind je niet zo gauw in een studentenkamer.
xxx Evy

0 thoughts on “♥ Mijn droom-interieur ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *