Out Of The Box in Wageningen!

Hoi mensen!

Gister had ik een danswedstrijd met mijn crew “Out Of The Box” in Wageningen. Het event heet “Shell we dance” en het gaat door theaters in heel Nederland. Uiteindelijk komt er dan een grote finale, ook in Wageningen.Bij de wedstrijd worden de dansgroepen verdeeld in categorieën en elke categorie krijgt een derde, tweede en eerste prijs.

Mijn team zat in categorie 3b en we kregen de EERSTE PRIJS! Wauw!
Niemand had het verwacht. We schreeuwden, gilden, sprongen een gat in de lucht toen we hoorden dat we de eerste prijs hadden. 

Voor de wedstrijd dachten we dat we nog niet zo goed zouden scoren, omdat we redelijk nieuw zijn. Na de dans dachten we nog na over kleine foutjes die we hadden gemaakt. Uiteindelijk viel het dus toch mee. Ik ben super trots!

Het maakt het allemaal nog leuker om te winnen, wanneer voor de prijsuitreiking iedereen over je groep praat, alsof je er niet uit ziet en niet kan dansen. Ik weet uit ervaring dat danswedstrijden achter de schermen één grote bitchfight zijn. Achter mijn rug hoorde ik meisjes “wrecking ball” van Miley Cyrus zingen, omdat we twee knotjes in ons haar hadden. Maar: Wie het laatst lacht, lacht het best. 😉

Zoals ik al zei, ik ben super super super trots op mijn team en natuurlijk ook onze dansdocent die een keigoede choreografie in elkaar heeft gezet.

Af en toe was het stressen om de dans op tijd af te krijgen, het was hard werken op dinsdagavonden na een lange schooldag en op zondagochtenden met een ochtendhumeur. Het was het allemaal waard. Ik kijk uit naar de volgende optredens en wedstrijden!


See you soon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *